Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Pay kommer till Sverige innan årets slut

Apple planerar att lansera Apple Pay i Finland, Danmark, Sverige och Förenade Arabemiraten innan året är slut.

Apples mobila betalsystem #Apple Pay kommer lanseras i Sverige innan året är slut. Den viktiga nyheten släppte Apple i samband med årets tredje #kvartalsrapport (den kan du lyssna på här). Dessutom kommer tjänsten till Finland, Danmark och Förenade Arabemiraten.

Några närmare detaljer om när lanseringen kommer att ske här i Sverige bjöds det inte på. Apple har ännu inte lagt ut någon information om Apple Pay på sina svenska webbsidor, vilket brukar ske i samband med lanseringen.

Sedan tidigare finns tjänsten i USA, Storbritannien, Kina, Australien, Kanada, Schweiz, Frankrike, Hongkong, Ryssland, Singapore, Japan, Nya Zeeland, Spanien, Italien, Taiwan och Irland.

Enligt rykten jobbar Apple också på att få Apple Pay till Belgien, Sydkorea, Tyskland och Ukraina.

Kommentarer
2002 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.