Microsoft råkar avslöja eget Ipad-tillbehör

Microsoft kan ha ett nytt tangentbordsfodral för Ipad på gång. Ett Ipad Touch Cover fanns fram tills nyligen nämnt på en nedladdningssida för supportdokument om batterier.

#Microsoft verkar arbeta på ett eget tangentbordsfodral till Ipad. Mjukvarujätten listade fram till alldeles nyligen ett "Ipad Touch Cover (Model 1719) på en nedladdningssida för dokumentation relaterad till batterier, rapporterar Winfuture (tysk sajt), men när redaktionen letar finns dokumentet inte kvar längre. Filen har däremot funnits att ladda ned från april i år och i listan över andra produkter finns Microsoft Hololens och ett antal Surface-produkter.

Det är okänt när eller ens om Microsofts Ipad Touch Cover kommer att släppas. Däremot innehåller det ett batteri, vilket indikerar att det kopplas till en Ipad via Bluetooth. Det betyder också att det troligen är anpassat till Apples 9,7-tums Ipad då Ipad Pro kan koppla tangetbord via sin Smart Connector istället för via Bluetooth. Apple erbjuder inget eget tangetbord till Ipad.

Det här skulle inte vara första gången Microsoft släpper en produkt som fungerar med Ipad. 2014 släppte Microsoft ett univeral-tangentbord som fungerar med Ipad och dessutom blev mycket omtyckt och de har också ett nyare universal-tangentbord som kan vikas på mitten när det inte används, Universal Foldable Keyboard.

Skriven av Ida Blix

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.