Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft råkar avslöja eget Ipad-tillbehör

Microsoft kan ha ett nytt tangentbordsfodral för Ipad på gång. Ett Ipad Touch Cover fanns fram tills nyligen nämnt på en nedladdningssida för supportdokument om batterier.

#Microsoft verkar arbeta på ett eget tangentbordsfodral till Ipad. Mjukvarujätten listade fram till alldeles nyligen ett "Ipad Touch Cover (Model 1719) på en nedladdningssida för dokumentation relaterad till batterier, rapporterar Winfuture (tysk sajt), men när redaktionen letar finns dokumentet inte kvar längre. Filen har däremot funnits att ladda ned från april i år och i listan över andra produkter finns Microsoft Hololens och ett antal Surface-produkter.

Det är okänt när eller ens om Microsofts Ipad Touch Cover kommer att släppas. Däremot innehåller det ett batteri, vilket indikerar att det kopplas till en Ipad via Bluetooth. Det betyder också att det troligen är anpassat till Apples 9,7-tums Ipad då Ipad Pro kan koppla tangetbord via sin Smart Connector istället för via Bluetooth. Apple erbjuder inget eget tangetbord till Ipad.

Det här skulle inte vara första gången Microsoft släpper en produkt som fungerar med Ipad. 2014 släppte Microsoft ett univeral-tangentbord som fungerar med Ipad och dessutom blev mycket omtyckt och de har också ett nyare universal-tangentbord som kan vikas på mitten när det inte används, Universal Foldable Keyboard.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.