Fitbit släpper ny smartklocka

Under Fitbits andra kvartalsrapport 2017 avslöjade företagets vd James Park att de kommer släppa "den bästa smarta klockan för hälsa och träning på marknaden" innan julhandeln i år.

Igår presenterade Fitbit den andra kvartalsrapporten för 2017. I samband med rapporten avslöjade Fitbits vd James Park att företaget kommer släppa en ny smartklocka under 2017. Klockan planeras komma ut i handeln innan julhandeln, men i övrigt avslöjade Park inte några vidare detaljer.

– Vår smartklocka, som vi tror kommer ge den bästa hälso- och träningsupplevelsen i branschen, är på banan och förväntas lanseras innan julhandeln och den kommer betyda mycket för försäljningen under årets andra halva. Vi tror starkt på att vår vision för framtiden och vår unika position på marknaden gör att vi kommer lyckas nå ut med vårt märke, community och data och att detta kommer ge positiva hälsoeffekter.

I december förra året köpte Fitbit upp den omtyckta tillverkaren #Pebble som vunnit mångas hjärtan via bland annat Kickstarter. Efter köpet lades Pebble ner och det återstår att se hur mycket av Pebble som finns att finna i Fitbits nya smartklocka.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.