Fitbit släpper ny smartklocka

Under Fitbits andra kvartalsrapport 2017 avslöjade företagets vd James Park att de kommer släppa "den bästa smarta klockan för hälsa och träning på marknaden" innan julhandeln i år.

Igår presenterade Fitbit den andra kvartalsrapporten för 2017. I samband med rapporten avslöjade Fitbits vd James Park att företaget kommer släppa en ny smartklocka under 2017. Klockan planeras komma ut i handeln innan julhandeln, men i övrigt avslöjade Park inte några vidare detaljer.

– Vår smartklocka, som vi tror kommer ge den bästa hälso- och träningsupplevelsen i branschen, är på banan och förväntas lanseras innan julhandeln och den kommer betyda mycket för försäljningen under årets andra halva. Vi tror starkt på att vår vision för framtiden och vår unika position på marknaden gör att vi kommer lyckas nå ut med vårt märke, community och data och att detta kommer ge positiva hälsoeffekter.

I december förra året köpte Fitbit upp den omtyckta tillverkaren #Pebble som vunnit mångas hjärtan via bland annat Kickstarter. Efter köpet lades Pebble ner och det återstår att se hur mycket av Pebble som finns att finna i Fitbits nya smartklocka.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.