Fitbit släpper ny smartklocka

Under Fitbits andra kvartalsrapport 2017 avslöjade företagets vd James Park att de kommer släppa "den bästa smarta klockan för hälsa och träning på marknaden" innan julhandeln i år.

Igår presenterade Fitbit den andra kvartalsrapporten för 2017. I samband med rapporten avslöjade Fitbits vd James Park att företaget kommer släppa en ny smartklocka under 2017. Klockan planeras komma ut i handeln innan julhandeln, men i övrigt avslöjade Park inte några vidare detaljer.

– Vår smartklocka, som vi tror kommer ge den bästa hälso- och träningsupplevelsen i branschen, är på banan och förväntas lanseras innan julhandeln och den kommer betyda mycket för försäljningen under årets andra halva. Vi tror starkt på att vår vision för framtiden och vår unika position på marknaden gör att vi kommer lyckas nå ut med vårt märke, community och data och att detta kommer ge positiva hälsoeffekter.

I december förra året köpte Fitbit upp den omtyckta tillverkaren #Pebble som vunnit mångas hjärtan via bland annat Kickstarter. Efter köpet lades Pebble ner och det återstår att se hur mycket av Pebble som finns att finna i Fitbits nya smartklocka.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!