Fitbit släpper ny smartklocka

Under Fitbits andra kvartalsrapport 2017 avslöjade företagets vd James Park att de kommer släppa "den bästa smarta klockan för hälsa och träning på marknaden" innan julhandeln i år.

Igår presenterade Fitbit den andra kvartalsrapporten för 2017. I samband med rapporten avslöjade Fitbits vd James Park att företaget kommer släppa en ny smartklocka under 2017. Klockan planeras komma ut i handeln innan julhandeln, men i övrigt avslöjade Park inte några vidare detaljer.

– Vår smartklocka, som vi tror kommer ge den bästa hälso- och träningsupplevelsen i branschen, är på banan och förväntas lanseras innan julhandeln och den kommer betyda mycket för försäljningen under årets andra halva. Vi tror starkt på att vår vision för framtiden och vår unika position på marknaden gör att vi kommer lyckas nå ut med vårt märke, community och data och att detta kommer ge positiva hälsoeffekter.

I december förra året köpte Fitbit upp den omtyckta tillverkaren #Pebble som vunnit mångas hjärtan via bland annat Kickstarter. Efter köpet lades Pebble ner och det återstår att se hur mycket av Pebble som finns att finna i Fitbits nya smartklocka.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.