Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit släpper ny smartklocka

Under Fitbits andra kvartalsrapport 2017 avslöjade företagets vd James Park att de kommer släppa "den bästa smarta klockan för hälsa och träning på marknaden" innan julhandeln i år.

Igår presenterade Fitbit den andra kvartalsrapporten för 2017. I samband med rapporten avslöjade Fitbits vd James Park att företaget kommer släppa en ny smartklocka under 2017. Klockan planeras komma ut i handeln innan julhandeln, men i övrigt avslöjade Park inte några vidare detaljer.

– Vår smartklocka, som vi tror kommer ge den bästa hälso- och träningsupplevelsen i branschen, är på banan och förväntas lanseras innan julhandeln och den kommer betyda mycket för försäljningen under årets andra halva. Vi tror starkt på att vår vision för framtiden och vår unika position på marknaden gör att vi kommer lyckas nå ut med vårt märke, community och data och att detta kommer ge positiva hälsoeffekter.

I december förra året köpte Fitbit upp den omtyckta tillverkaren #Pebble som vunnit mångas hjärtan via bland annat Kickstarter. Efter köpet lades Pebble ner och det återstår att se hur mycket av Pebble som finns att finna i Fitbits nya smartklocka.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.