fredagsvideo

Följ ditt hjärta

Kolla in den här hjärtevärmande kortfilmen om en pojke med ett hjärta som gör som det själv vill.

Stockholm Pride har varit igång hela veckan och imorgon avslutas veckan med den årliga Prideparaden. Vi tänkte därför fira in helgen med denna hjärtevärmande kortfilm om en pojke vars hjärta bokstavligen lever sitt eget liv.

Det är filmstudenterna Beth David och Esteban Bravo som står bakom kortfilmen In a Heartbeat som släpptes den 31 juli i år. Filmen fick stor uppmärksamhet på internet tidigare i år när trailern lades upp i slutet av maj.

I filmen får vi följa den blyga pojken Sherwin som är hemligt kär i skolans populäraste kille, Jonathan. Sherwin gör sitt bästa för att hans hjärta (som dunkar så hårt att det hoppar ut) inte ska avslöja hans känslor för hela skolan och Jonathan.

Skaparduon har i en intervju med Huffpost sagt:

– När vi började göra filmen visste vi att vi inte ville göra någon moralkaka. Vi ville visa publiken hur det var för oss att växa upp med hjälp av den här söta rödhåriga pojken som känner sig precis så förvirrad och rädd över hans känslor som vi gjorde när vi växte upp.

Förhoppningsvis berör filmen både de som identifierar sig med pojken och de som inte gör det. Vi hoppas på att filmen kommer öka människors förståelse för de som går igenom vad Sherwin går igenom.

Kommentarer
5 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.