fredagsvideo

Följ ditt hjärta

Kolla in den här hjärtevärmande kortfilmen om en pojke med ett hjärta som gör som det själv vill.

Stockholm Pride har varit igång hela veckan och imorgon avslutas veckan med den årliga Prideparaden. Vi tänkte därför fira in helgen med denna hjärtevärmande kortfilm om en pojke vars hjärta bokstavligen lever sitt eget liv.

Det är filmstudenterna Beth David och Esteban Bravo som står bakom kortfilmen In a Heartbeat som släpptes den 31 juli i år. Filmen fick stor uppmärksamhet på internet tidigare i år när trailern lades upp i slutet av maj.

I filmen får vi följa den blyga pojken Sherwin som är hemligt kär i skolans populäraste kille, Jonathan. Sherwin gör sitt bästa för att hans hjärta (som dunkar så hårt att det hoppar ut) inte ska avslöja hans känslor för hela skolan och Jonathan.

Skaparduon har i en intervju med Huffpost sagt:

– När vi började göra filmen visste vi att vi inte ville göra någon moralkaka. Vi ville visa publiken hur det var för oss att växa upp med hjälp av den här söta rödhåriga pojken som känner sig precis så förvirrad och rädd över hans känslor som vi gjorde när vi växte upp.

Förhoppningsvis berör filmen både de som identifierar sig med pojken och de som inte gör det. Vi hoppas på att filmen kommer öka människors förståelse för de som går igenom vad Sherwin går igenom.

Kommentarer
5 svar

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!