Rykte: Apple Watch får skidträning

Utvecklaren Jeffrey Grossman avslöjar på Twitter att Apple Watch antagligen kommer få ett specifikt program för skidträning i nästa version av Watch OS.

Nyligen släppte Apple firmware till den kommande smarta högtalaren Homepod. Nyfikna utvecklare har grävt runt i koden och hittat många ledtrådar kring kommande produkter.

Utvecklaren Jeffrey Grossman twittrade nyligen om några av upptäckterna han gjort i koden. Det verkar som att Apple kommer lansera en ny typ av träning till Apple Watch i Watch OS 4. I framtiden kommer det antagligen gå att registrera när du ger dig ut i backen med skidorna på som just skidträning. Det finns referenser till skidträning och flera strängar som exempelvis distans för nedförsåkning och skiddata.

Förra året lanserade Apple program för simträning och till Watch OS 4 kommer även ett program för högintensiv intervallträning.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.