Rykte: Apple Watch får skidträning

Utvecklaren Jeffrey Grossman avslöjar på Twitter att Apple Watch antagligen kommer få ett specifikt program för skidträning i nästa version av Watch OS.

Nyligen släppte Apple firmware till den kommande smarta högtalaren Homepod. Nyfikna utvecklare har grävt runt i koden och hittat många ledtrådar kring kommande produkter.

Utvecklaren Jeffrey Grossman twittrade nyligen om några av upptäckterna han gjort i koden. Det verkar som att Apple kommer lansera en ny typ av träning till Apple Watch i Watch OS 4. I framtiden kommer det antagligen gå att registrera när du ger dig ut i backen med skidorna på som just skidträning. Det finns referenser till skidträning och flera strängar som exempelvis distans för nedförsåkning och skiddata.

Förra året lanserade Apple program för simträning och till Watch OS 4 kommer även ett program för högintensiv intervallträning.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.