Rykte: Apple Watch får skidträning

Utvecklaren Jeffrey Grossman avslöjar på Twitter att Apple Watch antagligen kommer få ett specifikt program för skidträning i nästa version av Watch OS.

Nyligen släppte Apple firmware till den kommande smarta högtalaren Homepod. Nyfikna utvecklare har grävt runt i koden och hittat många ledtrådar kring kommande produkter.

Utvecklaren Jeffrey Grossman twittrade nyligen om några av upptäckterna han gjort i koden. Det verkar som att Apple kommer lansera en ny typ av träning till Apple Watch i Watch OS 4. I framtiden kommer det antagligen gå att registrera när du ger dig ut i backen med skidorna på som just skidträning. Det finns referenser till skidträning och flera strängar som exempelvis distans för nedförsåkning och skiddata.

Förra året lanserade Apple program för simträning och till Watch OS 4 kommer även ett program för högintensiv intervallträning.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.