Rykte: Apple Watch får skidträning

Utvecklaren Jeffrey Grossman avslöjar på Twitter att Apple Watch antagligen kommer få ett specifikt program för skidträning i nästa version av Watch OS.

Nyligen släppte Apple firmware till den kommande smarta högtalaren Homepod. Nyfikna utvecklare har grävt runt i koden och hittat många ledtrådar kring kommande produkter.

Utvecklaren Jeffrey Grossman twittrade nyligen om några av upptäckterna han gjort i koden. Det verkar som att Apple kommer lansera en ny typ av träning till Apple Watch i Watch OS 4. I framtiden kommer det antagligen gå att registrera när du ger dig ut i backen med skidorna på som just skidträning. Det finns referenser till skidträning och flera strängar som exempelvis distans för nedförsåkning och skiddata.

Förra året lanserade Apple program för simträning och till Watch OS 4 kommer även ett program för högintensiv intervallträning.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.