Sony Xperia XZ Premium spelar Netflix i HDR

Nu kan vi lägga Sony Xperia XZ Premium till den väldigt korta listan över telefoner som kan spela upp Netflix i HDR.

I maj gjorde Netflix det möjligt för smarta mobiler att spela Netflix i HDR (High Dynamic Range). Då kunde endast LG G6 använda funktionen, men nu kan också Sony Xperia XZ Premium-användare njuta av Netflix i HDR. Allt enligt supportsidor hos Netflix.

#Netflix stöder två HDR-standarder, Dolby Vision som används av LG G6 och UltraHD Premium som används av Sony Xperia XZ Premium. Också Samsung Galaxy S8 och S8 Plus har HDR-kapabla skärmar, men Samsung använder en tredje standard, Mobile HDR Premium, som inte fungerar med Netflix än.

Äger du en Sony Xperia XZ Premium kan du titta på Netflix i HDR genom att se till att din telefon har fått hem alla de senaste systemuppdateringarna, och du behöver betala för Netflix Premium. Se också till att du tillåter hög kvalitet på strömmarna och att din uppkoppling är minst 25 Mbps.

Skriven av Ida Blix

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.