Shot on Iphone får eget Instagram-konto

Apple har rensat till ett tidigare annonskonto på Instagram för att ge plats åt kampanjen "Shot on Iphone".

En av Apples stora reklamkampanjer för Iphone är deras serie "Shot on Iphone", vilken går ut på att Apple visar upp högkvalitativa foton som är tagna med en Iphone. Även filmregissörer har fått göra kortfilmer med hjälp av Iphone för att visa vad telefonen är kapabel till.

Nu har kampanjen fått en egen plats på Instagram. Apples Instagram-konto användes tidigare för annonser men nu har de rensat kontot för att ge plats för fantastiska bilder människor tagit med sin Iphone.

För att ha en chans att komma upp på Apples flöde lägger du upp foton med hashtaggen shotoniphone. Din bild dyker inte automatiskt upp på Apples konto utan de verkar ha någon urvalsprocess och om du har tur kanske din bild dyker upp.

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.