Shot on Iphone får eget Instagram-konto

Apple har rensat till ett tidigare annonskonto på Instagram för att ge plats åt kampanjen "Shot on Iphone".

En av Apples stora reklamkampanjer för Iphone är deras serie "Shot on Iphone", vilken går ut på att Apple visar upp högkvalitativa foton som är tagna med en Iphone. Även filmregissörer har fått göra kortfilmer med hjälp av Iphone för att visa vad telefonen är kapabel till.

Nu har kampanjen fått en egen plats på Instagram. Apples Instagram-konto användes tidigare för annonser men nu har de rensat kontot för att ge plats för fantastiska bilder människor tagit med sin Iphone.

För att ha en chans att komma upp på Apples flöde lägger du upp foton med hashtaggen shotoniphone. Din bild dyker inte automatiskt upp på Apples konto utan de verkar ha någon urvalsprocess och om du har tur kanske din bild dyker upp.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.