Shot on Iphone får eget Instagram-konto

Apple har rensat till ett tidigare annonskonto på Instagram för att ge plats åt kampanjen "Shot on Iphone".

En av Apples stora reklamkampanjer för Iphone är deras serie "Shot on Iphone", vilken går ut på att Apple visar upp högkvalitativa foton som är tagna med en Iphone. Även filmregissörer har fått göra kortfilmer med hjälp av Iphone för att visa vad telefonen är kapabel till.

Nu har kampanjen fått en egen plats på Instagram. Apples Instagram-konto användes tidigare för annonser men nu har de rensat kontot för att ge plats för fantastiska bilder människor tagit med sin Iphone.

För att ha en chans att komma upp på Apples flöde lägger du upp foton med hashtaggen shotoniphone. Din bild dyker inte automatiskt upp på Apples konto utan de verkar ha någon urvalsprocess och om du har tur kanske din bild dyker upp.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.