Läckta bilder på insidan av nästa Iphone

Nyligen läckta bilder på insidan av Iphone 8 avslöjar funktioner som trådlös laddning.

En arbetare på Foxconn lade nyligen upp bilder på tester av nästa Iphone på en kinesiska sidan Weibo. Bilderna är tagna under tester av nästa Iphone och avslöjar en del om telefonens insida. Testet som utförs är ett EVT-test (engineering validation test) under kodnamnet Ferrari.

På bilderna syns ett stort svart område som är laddningspolen för att kunna möjliggöra trådlös laddning. I övrigt går det att se den dubbla kameran på baksidan, sensorerna och framsideskameran. Det går även att skymta utrymmet för ett större L-format batteri som skulle kunna leda till längre batteritid.

EVT-tester utförs oftast tidigt i tillverkningsprocessen och det verkar inte troligt att Apple endast kommit till EVT-testerna vid det här laget, därför är de läckta bilderna antagligen tagna för ett tag sedan.

Kommentarer
9 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?