Läckta bilder på insidan av nästa Iphone

Nyligen läckta bilder på insidan av Iphone 8 avslöjar funktioner som trådlös laddning.

En arbetare på Foxconn lade nyligen upp bilder på tester av nästa Iphone på en kinesiska sidan Weibo. Bilderna är tagna under tester av nästa Iphone och avslöjar en del om telefonens insida. Testet som utförs är ett EVT-test (engineering validation test) under kodnamnet Ferrari.

På bilderna syns ett stort svart område som är laddningspolen för att kunna möjliggöra trådlös laddning. I övrigt går det att se den dubbla kameran på baksidan, sensorerna och framsideskameran. Det går även att skymta utrymmet för ett större L-format batteri som skulle kunna leda till längre batteritid.

EVT-tester utförs oftast tidigt i tillverkningsprocessen och det verkar inte troligt att Apple endast kommit till EVT-testerna vid det här laget, därför är de läckta bilderna antagligen tagna för ett tag sedan.

Kommentarer
9 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.