Läckta bilder på insidan av nästa Iphone

Nyligen läckta bilder på insidan av Iphone 8 avslöjar funktioner som trådlös laddning.

En arbetare på Foxconn lade nyligen upp bilder på tester av nästa Iphone på en kinesiska sidan Weibo. Bilderna är tagna under tester av nästa Iphone och avslöjar en del om telefonens insida. Testet som utförs är ett EVT-test (engineering validation test) under kodnamnet Ferrari.

På bilderna syns ett stort svart område som är laddningspolen för att kunna möjliggöra trådlös laddning. I övrigt går det att se den dubbla kameran på baksidan, sensorerna och framsideskameran. Det går även att skymta utrymmet för ett större L-format batteri som skulle kunna leda till längre batteritid.

EVT-tester utförs oftast tidigt i tillverkningsprocessen och det verkar inte troligt att Apple endast kommit till EVT-testerna vid det här laget, därför är de läckta bilderna antagligen tagna för ett tag sedan.

Kommentarer
9 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.