Läckta bilder på insidan av nästa Iphone

Nyligen läckta bilder på insidan av Iphone 8 avslöjar funktioner som trådlös laddning.

En arbetare på Foxconn lade nyligen upp bilder på tester av nästa Iphone på en kinesiska sidan Weibo. Bilderna är tagna under tester av nästa Iphone och avslöjar en del om telefonens insida. Testet som utförs är ett EVT-test (engineering validation test) under kodnamnet Ferrari.

På bilderna syns ett stort svart område som är laddningspolen för att kunna möjliggöra trådlös laddning. I övrigt går det att se den dubbla kameran på baksidan, sensorerna och framsideskameran. Det går även att skymta utrymmet för ett större L-format batteri som skulle kunna leda till längre batteritid.

EVT-tester utförs oftast tidigt i tillverkningsprocessen och det verkar inte troligt att Apple endast kommit till EVT-testerna vid det här laget, därför är de läckta bilderna antagligen tagna för ett tag sedan.

Kommentarer
9 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?