Apple årliga studentkampanj är här

Apples årliga studentkampanj har nu kört igång. Studenter som handlar en Mac eller Ipad Pro får med ett par Beats-hörlurar på köpet.

Studenter på jakt efter en ny Mac eller Ipad Pro till höstens studier får nu något extra när de handlar direkt av Apple. I år är det ett par Beats-hörlurar som skickas med på köpet, likt förra året.

Vid köp av en Mac fås antingen Beats Solo 3 Wireless (värde 2 990 kronor), Powerbeats 3 Wireless (värde 1 990 kronor) eller Beats X (värde 1 490 kronor) med på köpet. Vid köp av en Ipad Pro fås rabatt motsvarande priset av Beats X. De exakta villkoren hittas här.

Kampanjen pågår från den 8 augusti och slutar den 2 oktober i år så det finns ännu gott om tid att fundera på vilka produkter som önskas.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.