Apple årliga studentkampanj är här

Apples årliga studentkampanj har nu kört igång. Studenter som handlar en Mac eller Ipad Pro får med ett par Beats-hörlurar på köpet.

Studenter på jakt efter en ny Mac eller Ipad Pro till höstens studier får nu något extra när de handlar direkt av Apple. I år är det ett par Beats-hörlurar som skickas med på köpet, likt förra året.

Vid köp av en Mac fås antingen Beats Solo 3 Wireless (värde 2 990 kronor), Powerbeats 3 Wireless (värde 1 990 kronor) eller Beats X (värde 1 490 kronor) med på köpet. Vid köp av en Ipad Pro fås rabatt motsvarande priset av Beats X. De exakta villkoren hittas här.

Kampanjen pågår från den 8 augusti och slutar den 2 oktober i år så det finns ännu gott om tid att fundera på vilka produkter som önskas.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!