Apple årliga studentkampanj är här

Apples årliga studentkampanj har nu kört igång. Studenter som handlar en Mac eller Ipad Pro får med ett par Beats-hörlurar på köpet.

Studenter på jakt efter en ny Mac eller Ipad Pro till höstens studier får nu något extra när de handlar direkt av Apple. I år är det ett par Beats-hörlurar som skickas med på köpet, likt förra året.

Vid köp av en Mac fås antingen Beats Solo 3 Wireless (värde 2 990 kronor), Powerbeats 3 Wireless (värde 1 990 kronor) eller Beats X (värde 1 490 kronor) med på köpet. Vid köp av en Ipad Pro fås rabatt motsvarande priset av Beats X. De exakta villkoren hittas här.

Kampanjen pågår från den 8 augusti och slutar den 2 oktober i år så det finns ännu gott om tid att fundera på vilka produkter som önskas.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.