Apple årliga studentkampanj är här

Apples årliga studentkampanj har nu kört igång. Studenter som handlar en Mac eller Ipad Pro får med ett par Beats-hörlurar på köpet.

Studenter på jakt efter en ny Mac eller Ipad Pro till höstens studier får nu något extra när de handlar direkt av Apple. I år är det ett par Beats-hörlurar som skickas med på köpet, likt förra året.

Vid köp av en Mac fås antingen Beats Solo 3 Wireless (värde 2 990 kronor), Powerbeats 3 Wireless (värde 1 990 kronor) eller Beats X (värde 1 490 kronor) med på köpet. Vid köp av en Ipad Pro fås rabatt motsvarande priset av Beats X. De exakta villkoren hittas här.

Kampanjen pågår från den 8 augusti och slutar den 2 oktober i år så det finns ännu gott om tid att fundera på vilka produkter som önskas.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.