Rykte: Iphone 8 kommer inte i rosa guld

Apple startade en trend med färgen rosa guld som spridit sig till många andra tillverkare. Men nu kommer uppgifter om att nästa Iphone endast kommer i svart, silver och guld.

Apple kan vara på väg att överge trenden de själva startade med Iphone 6S i rosa guld. Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo säger nu att Iphone 8 inte kommer att erbjudas med det färgalternativet, utan endast i svart, silver eller guld.

Det här stämmer överens med bilden ovan som dök upp förra veckan som säger sig visa nästa Iphone i just de tre färgerna, rapporterar Macrumors. Guldfärgen ser dock ut att ha lite mer koppartoner än dagens modeller.

Kuo meddelar också att Apple kommer att lansera alla tre Iphone-modellerna vid samma tidpunkt i september samt börja sälja alla samtidigt.

Som vanligt med rykten gäller det att ta uppgifterna med en nypa salt – kanske är slutet ändå inte nära för rosa guld. Nu är det bara några veckor kvar tills vi får veta vad Apple haft i görningen.

Vilken färg skulle du vilja se på nästa Iphone?

Kommentarer
33 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.