Rykte: Iphone 8 kommer inte i rosa guld

Apple startade en trend med färgen rosa guld som spridit sig till många andra tillverkare. Men nu kommer uppgifter om att nästa Iphone endast kommer i svart, silver och guld.

Apple kan vara på väg att överge trenden de själva startade med Iphone 6S i rosa guld. Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo säger nu att Iphone 8 inte kommer att erbjudas med det färgalternativet, utan endast i svart, silver eller guld.

Det här stämmer överens med bilden ovan som dök upp förra veckan som säger sig visa nästa Iphone i just de tre färgerna, rapporterar Macrumors. Guldfärgen ser dock ut att ha lite mer koppartoner än dagens modeller.

Kuo meddelar också att Apple kommer att lansera alla tre Iphone-modellerna vid samma tidpunkt i september samt börja sälja alla samtidigt.

Som vanligt med rykten gäller det att ta uppgifterna med en nypa salt – kanske är slutet ändå inte nära för rosa guld. Nu är det bara några veckor kvar tills vi får veta vad Apple haft i görningen.

Vilken färg skulle du vilja se på nästa Iphone?

Kommentarer
33 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.