Rykte: Iphone 8 kommer inte i rosa guld

Apple startade en trend med färgen rosa guld som spridit sig till många andra tillverkare. Men nu kommer uppgifter om att nästa Iphone endast kommer i svart, silver och guld.

Apple kan vara på väg att överge trenden de själva startade med Iphone 6S i rosa guld. Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo säger nu att Iphone 8 inte kommer att erbjudas med det färgalternativet, utan endast i svart, silver eller guld.

Det här stämmer överens med bilden ovan som dök upp förra veckan som säger sig visa nästa Iphone i just de tre färgerna, rapporterar Macrumors. Guldfärgen ser dock ut att ha lite mer koppartoner än dagens modeller.

Kuo meddelar också att Apple kommer att lansera alla tre Iphone-modellerna vid samma tidpunkt i september samt börja sälja alla samtidigt.

Som vanligt med rykten gäller det att ta uppgifterna med en nypa salt – kanske är slutet ändå inte nära för rosa guld. Nu är det bara några veckor kvar tills vi får veta vad Apple haft i görningen.

Vilken färg skulle du vilja se på nästa Iphone?

Kommentarer
33 svar

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Nu är programmering en del av grundskolans läroplan. Varför är det viktigt när det samtidigt kommer larmrapporter om att elever presterar allt sämre i de traditionella ämnena undrar du?

Lite från ingenstans skickade Apple ut en pressinbjudan idag till ett event där de planerar att prata om nya kreativa idéer för lärare och elever.

Amanda och Ida pratar om att ha ett jobb som är som julafton, Idas nya jobbdator, WWDC, Klingoner – deras mat och språk, Fibits nya klocka och "tjejprodukter".

Vetenskapsmannen Stephen Hawking somnade under veckan in i sitt hem 76 år gammal. Vi ärar hans minne med veckans fredagsvideo.

Amanda testar högtalaren JBL Boombox som levererar mycket bas, fylligt ljud, fiffiga funktioner och lång batteritid.