Rykte: Iphone 8 kommer inte i rosa guld

Apple startade en trend med färgen rosa guld som spridit sig till många andra tillverkare. Men nu kommer uppgifter om att nästa Iphone endast kommer i svart, silver och guld.

Apple kan vara på väg att överge trenden de själva startade med Iphone 6S i rosa guld. Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo säger nu att Iphone 8 inte kommer att erbjudas med det färgalternativet, utan endast i svart, silver eller guld.

Det här stämmer överens med bilden ovan som dök upp förra veckan som säger sig visa nästa Iphone i just de tre färgerna, rapporterar Macrumors. Guldfärgen ser dock ut att ha lite mer koppartoner än dagens modeller.

Kuo meddelar också att Apple kommer att lansera alla tre Iphone-modellerna vid samma tidpunkt i september samt börja sälja alla samtidigt.

Som vanligt med rykten gäller det att ta uppgifterna med en nypa salt – kanske är slutet ändå inte nära för rosa guld. Nu är det bara några veckor kvar tills vi får veta vad Apple haft i görningen.

Vilken färg skulle du vilja se på nästa Iphone?

Kommentarer
33 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.