Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook lanserar Watch

Facebook lanserar Watch; en plattform för videoklipp och serier.

Facebook meddelar på sin nyhetsblogg att de kommer släppa en ny videoplattform vid namn Watch som kommer att finnas till mobila enheter, datorer och som en TV-app. Det kommer gå att se på serier som är indelade i olika avsnitt och dessa kan vara både förinspelade eller direktsända. Programmen kommer följa ett tema eller en berättelse. För att du inte ska missa program du följer kommer det finnas en köfunktion där ospelade avsnitt samlas. I pressmeddelandet skriver Facebook:

– Watch är skräddarsydd efter dina behov och kommer hjälpa dig hitta nya serier baserat på vad dina vänner och grupper redan kollar på. Exempelvis kan du gå till sektioner som ”Mest omtalade” – vilken samlar serier som väckt diskussioner, eller ”Det som får människor att skratta” – vilken samlar videor som folk reagerat på med en haha-emoji, eller kategorin ”Vad mina vänner kollar på” – som hjälper dig se vad dina vänner kollar på.

Det går att se kommentarer och rektioner på videoklipp samtidigt som du kollar på klippet. Det kommer även gå att chatta med personer som ser på klippet samtidigt som du och vara med i dedikerade Facebook-grupper som kollar på avsnitten tillsammans.

Facebook kommer till en början lansera plattformen till en begränsad grupp av människor i USA, men de planerar släppa tjänsten på en bredare front inom kort.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.