Netflix höjer priserna

Nu har det blivit dyrare att titta på den strömmande videotjänsten Netflix.

Den strömmande videotjänsten Netflix höjer priserna för två av sina abonnemang. Det är de två dyrare abonnemangen som prishöjts från och med den 10 augusti i år. Standardabonnemanget där användare får titta på två skärmar i HD-kvalitet kostar nu 109 kronor i månaden, upp från 99 kronor.

Premium-abonnemanget höjs också och kostar nu 139 kronor i månaden. Med det abonnemanget kan användare titta på fyra skärmar och får både HD- och Ultra HD-kvalitet.

Basabonnemanget med endast en skärm och SD-kvalitet ligger kvar oförändrat på 89 kronor i månaden. Befintliga användare får mejl med information om när de kommer att debiteras enligt de nya priserna.

Skriven av Ida Blix

Sonos senaste TV-högtalare Beam finns nu tillgänglig för köp, med Airplay 2 i bagaget.

Ibland är det praktiskt att kunna spela in vad som händer på mobilskärmen, och det är faktiskt väldigt enkelt. Så här går du till väga.

Microsoft hoppas få fart på mobilversionen av webbläsaren Edge, bland annat genom en funktion som kan söka efter produkter i bilder.

Marknaden för begagnade mobiltelefoner växer ordentligt, och allt fler låter sina mobiler gå i arv. Men det finns fällor att se upp för!

Adobe arbetar på en Ipad-version av sitt bildverktyg Photoshop, som till skillnad från tidigare IOS-appar ska vara det riktiga Photoshop. Nästa år är det dags för lansering enligt de senaste ryktena.

Apple lägger ned sin tjänst för att beställa trycksaker. Efter 30 september är det slut på fotoböcker, kalendrar och kort direkt från Bilder.