Webhallen säljer Oneplus 5

Nu finns Oneplus 5 att köpa hos svenska återförsäljaren Webhallen. Tidigare har den bara funnits via tillverkarens egna webbsida.

Kinesiska Oneplus har gjort sig kända för telefoner med påkostad hårdvara till ett lågt pris. Tidigare har deras telefoner endast gått att köpa via den egna webbisda, men nu finns den senaste modellen Oneplus 5 att köpa också hos svenska återförsäljaren Webhallen.

Webhallen säljer telefonen i färgen Slate Gray med 64 gigabyte lagring och 6 gigabyte primärminne för 4 990 kronor.

Läs mer

Vår redaktör Andreas Eklöv har testat Oneplus 5.

Annat vi skrivit om Oneplus-telefonerna hittar du här.

Kommentarer
2 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.