Webhallen säljer Oneplus 5

Nu finns Oneplus 5 att köpa hos svenska återförsäljaren Webhallen. Tidigare har den bara funnits via tillverkarens egna webbsida.

Kinesiska Oneplus har gjort sig kända för telefoner med påkostad hårdvara till ett lågt pris. Tidigare har deras telefoner endast gått att köpa via den egna webbisda, men nu finns den senaste modellen Oneplus 5 att köpa också hos svenska återförsäljaren Webhallen.

Webhallen säljer telefonen i färgen Slate Gray med 64 gigabyte lagring och 6 gigabyte primärminne för 4 990 kronor.

Läs mer

Vår redaktör Andreas Eklöv har testat Oneplus 5.

Annat vi skrivit om Oneplus-telefonerna hittar du här.

Kommentarer
2 svar

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!