Instagram börjar tråda kommentarer

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.

Någon gång för länge sedan kom någon på att det blir lättare att följa kommentarer på internet om svaren till en viss kommentar visas direkt under, ibland med ett indrag. Den här sortens trådade vy är numera vanligt förekommande nästan överallt där det går att kommentera och finns så klart också här hos oss på 99mac.

En tjänst som hittills inte hoppat på tåget är Instagram, men det är aldrig försent att bättra sig och via ett blogginlägg meddelar de att trådade kommentarer är på väg ut till alla användare.

Trådade kommentarer hör till Instagram från version 24 och högre för IOS och Android och kommer göras tillgängligt för användare under de kommande veckorna.

Skriven av Ida Blix

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!