Instagram börjar tråda kommentarer

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.

Någon gång för länge sedan kom någon på att det blir lättare att följa kommentarer på internet om svaren till en viss kommentar visas direkt under, ibland med ett indrag. Den här sortens trådade vy är numera vanligt förekommande nästan överallt där det går att kommentera och finns så klart också här hos oss på 99mac.

En tjänst som hittills inte hoppat på tåget är Instagram, men det är aldrig försent att bättra sig och via ett blogginlägg meddelar de att trådade kommentarer är på väg ut till alla användare.

Trådade kommentarer hör till Instagram från version 24 och högre för IOS och Android och kommer göras tillgängligt för användare under de kommande veckorna.

Skriven av Ida Blix

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.