Instagram börjar tråda kommentarer

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.

Någon gång för länge sedan kom någon på att det blir lättare att följa kommentarer på internet om svaren till en viss kommentar visas direkt under, ibland med ett indrag. Den här sortens trådade vy är numera vanligt förekommande nästan överallt där det går att kommentera och finns så klart också här hos oss på 99mac.

En tjänst som hittills inte hoppat på tåget är Instagram, men det är aldrig försent att bättra sig och via ett blogginlägg meddelar de att trådade kommentarer är på väg ut till alla användare.

Trådade kommentarer hör till Instagram från version 24 och högre för IOS och Android och kommer göras tillgängligt för användare under de kommande veckorna.

Skriven av Ida Blix

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.