Instagram börjar tråda kommentarer

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.

Någon gång för länge sedan kom någon på att det blir lättare att följa kommentarer på internet om svaren till en viss kommentar visas direkt under, ibland med ett indrag. Den här sortens trådade vy är numera vanligt förekommande nästan överallt där det går att kommentera och finns så klart också här hos oss på 99mac.

En tjänst som hittills inte hoppat på tåget är Instagram, men det är aldrig försent att bättra sig och via ett blogginlägg meddelar de att trådade kommentarer är på väg ut till alla användare.

Trådade kommentarer hör till Instagram från version 24 och högre för IOS och Android och kommer göras tillgängligt för användare under de kommande veckorna.

Skriven av Ida Blix

Nu är programmering en del av grundskolans läroplan. Varför är det viktigt när det samtidigt kommer larmrapporter om att elever presterar allt sämre i de traditionella ämnena undrar du?

Amanda och Ida pratar om att ha ett jobb som är som julafton, Idas nya jobbdator, WWDC, Klingoner – deras mat och språk, Fibits nya klocka och "tjejprodukter".

Lite från ingenstans skickade Apple ut en pressinbjudan idag till ett event där de planerar att prata om nya kreativa idéer för lärare och elever.

Vetenskapsmannen Stephen Hawking somnade under veckan in i sitt hem 76 år gammal. Vi ärar hans minne med veckans fredagsvideo.

Amanda testar högtalaren JBL Boombox som levererar mycket bas, fylligt ljud, fiffiga funktioner och lång batteritid.

Idag meddelade Google att Android Wear har bytt namn till Wear OS och vilka enheter som kommer få detta namnbyte.