Instagram börjar tråda kommentarer

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.

Någon gång för länge sedan kom någon på att det blir lättare att följa kommentarer på internet om svaren till en viss kommentar visas direkt under, ibland med ett indrag. Den här sortens trådade vy är numera vanligt förekommande nästan överallt där det går att kommentera och finns så klart också här hos oss på 99mac.

En tjänst som hittills inte hoppat på tåget är Instagram, men det är aldrig försent att bättra sig och via ett blogginlägg meddelar de att trådade kommentarer är på väg ut till alla användare.

Trådade kommentarer hör till Instagram från version 24 och högre för IOS och Android och kommer göras tillgängligt för användare under de kommande veckorna.

Skriven av Ida Blix

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.