Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bioshock Remastered till Mac får lanseringsdatum

Den uppdaterade versionen av den tio år gamla guldklimpen Bioshock ska även släppas till Mac-plattformen, och nu har vi även ett konkret datum.

När Bioshock släpptes till PC-plattformen och spelkonsolerna Xbox 360 och Playstation 3 anno 2007 hyllades utvecklaren Irrational Games för spelets suveräna kombination av intressant berättande, stilsäker design och musik samt filosofiska frågeställningar som presenterades nere i den nedgångna undervattensstaden Rapture. Två år senare släpptes även en version för Mac OS signerad utvecklaren Feral Interactive.

I september 2016 släpptes en uppdaterad samling av Bioshock-seriens tre delar för PC och spelkonsolerna Xbox One och Playstation 4. Dessa versioner var visuellt uppgraderade med stöd för högre upplösningar och bättre bilduppdatering än vad som erbjöds i originalversionerna, och de innehöll även nedladdningsbart innehåll (DLC) som släpptes efter originalspelen.

På PC-plattformen släpptes de olika delarna i Bioshock-samlingen separat, och det är den uppdaterade versionen av det första spelet som nu alltså är på väg att bli tillgänglig även för Mac-plattformen. Den 22 augusti ska Bioshock Remastered kunna köpas i Feral Interactives egna webbutik, men även i Mac App Store.

Priset för spelet blir 20 dollar, vilket bör hamna på cirka 165 kronor för svenska kunder. Feral Interactive meddelar även att den gamla icke-uppdaterade versionen ska sänkas till ett betydligt lägre pris för att passa den som inte är intresserad av uppgraderad grafik.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.