Nya videoklipp visar upp IOS 11-funktioner för Ipad

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Den officiella lanseringen av IOS 11 kommer allt närmare och Apple tycker det är dags att lyfta fram de nya funktionerna för Ipad och Ipad Pro lite extra. Sex nya videoklipp finns att titta på.

Videoklippen går igenom hur man använder den nya dockan, hur man hanterar filer, hur man blir mer effektiv med multitasking, hur man kan använda Apple Pencil i en rad olika appar och hur man skannar, signerar och skickar dokument, liksom hur man använder de nya multitouch-gesterna. Filmerna är omkring en minut långa.

Kommentarer
3 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.