Affinity Photo får uppdatering och lägre pris

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

I juni visades bildredigeringsappen Affinity Photo upp i samband med Apples utvecklarkonferens WWDC. Den har fått fin kritik av både recensenter och konsumenter.

Affinity Photo är ett bildredigeringsprogram jämförbart med exempelvis Adobe Photoshop som finns för Mac OS och numera som en IOS-app.

Appen har nu fått sig en uppdatering från utvecklarna Serif som också meddelar att det reducerade pris som appen sålts för under en begränsad period, kommer att bli kvar som standardpris framöver. I Sverige kostar den 209 kronor. Ashley Hewson på Serif berättar att de blivit helt överväldigade av responsen på Affinity Photo. Försäljningen har varit långt bättre än deras mest optimistiska uppskattningar.

"Eftersom det här är den första genuint professionella appen för IOS med ett komplett utbud av funktioner finns det verkligen inget prejudikat vi kan använda för att bedöma rätt pris för en app av den här kvalitén.

Nu har vi haft chans att bedöma resonsen och bestämt oss för ett pris som inte bara ger bra valuta för pengarna till våra kunder, utan också är ett riktmärke för priset på avancerade professionella appar för Ipad i framtiden."

Namn
Affinity Photo
Plattform
IOS
Utvecklare
Serif
Version
1.6.4.
Pris
209 kronor
Krav
Kräver IOS 10.3 eller senare. Stöder Ipad Pro, Ipad Air 2 och Ipad (tidigt 2017).
Språk
engelska med flera
Kommentarer
1 svar

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Vi drar ut på alla hjärtans dag och ställer tio frågor om kärlek och teknik!