Affinity Photo får uppdatering och lägre pris

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

I juni visades bildredigeringsappen Affinity Photo upp i samband med Apples utvecklarkonferens WWDC. Den har fått fin kritik av både recensenter och konsumenter.

Affinity Photo är ett bildredigeringsprogram jämförbart med exempelvis Adobe Photoshop som finns för Mac OS och numera som en IOS-app.

Appen har nu fått sig en uppdatering från utvecklarna Serif som också meddelar att det reducerade pris som appen sålts för under en begränsad period, kommer att bli kvar som standardpris framöver. I Sverige kostar den 209 kronor. Ashley Hewson på Serif berättar att de blivit helt överväldigade av responsen på Affinity Photo. Försäljningen har varit långt bättre än deras mest optimistiska uppskattningar.

"Eftersom det här är den första genuint professionella appen för IOS med ett komplett utbud av funktioner finns det verkligen inget prejudikat vi kan använda för att bedöma rätt pris för en app av den här kvalitén.

Nu har vi haft chans att bedöma resonsen och bestämt oss för ett pris som inte bara ger bra valuta för pengarna till våra kunder, utan också är ett riktmärke för priset på avancerade professionella appar för Ipad i framtiden."

Namn
Affinity Photo
Plattform
IOS
Utvecklare
Serif
Version
1.6.4.
Pris
209 kronor
Krav
Kräver IOS 10.3 eller senare. Stöder Ipad Pro, Ipad Air 2 och Ipad (tidigt 2017).
Språk
engelska med flera
Kommentarer
1 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.