Senaste flygvideon över Apple Park

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Steve Jobs hade en storslagen vision för Apples nya huvudkontor i Cupertino, USA och nu är den visionen snart färdig. Under hela byggprocessen har drönare flugit över området och fångat framstegen.

I det här senaste klippet som laddades upp på Youtube för en dag sedan ser vi bland annat hur vägen bort till den nya presentationslokalen fått asfalt. Hela området börjar verkligen komma i ordning.

Trevlig helg!

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.