Senaste flygvideon över Apple Park

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Steve Jobs hade en storslagen vision för Apples nya huvudkontor i Cupertino, USA och nu är den visionen snart färdig. Under hela byggprocessen har drönare flugit över området och fångat framstegen.

I det här senaste klippet som laddades upp på Youtube för en dag sedan ser vi bland annat hur vägen bort till den nya presentationslokalen fått asfalt. Hela området börjar verkligen komma i ordning.

Trevlig helg!

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.