Avsnitt #193: Tv-program för 8 miljarder kronor

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Medan delar av redaktionen är föräldralediga och på semester i Åre samlas Ida Blix och Andreas Eklöv i studion för ännu en vecka med 99mac:s poddradio. Avsnitt 200 närmar sig och det bör ju firas på något sätt.

Veckans ämnen innefattar Apples planer för strömmande video, kommer de släppa något eget lika påkostat som Game of Thrones? Vi pratar också om rykten kring Apple Watch Series 3 och nyligen lanserade flaggskeppet Nokia 8.

Ida håller på med ett test av tangentbord till Ipad Pro och pratar lite om kontakten Smart Connector. Den blev inte den framgång som Apple först målade upp den som. Men kanske finns det hopp för roliga tillbehör än.

Trevlig helg!

Avsnitt: Tv-program för 8 miljarder kronor

Längd 46:07, filstorlek 32,18 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.