Avsnitt #193: Tv-program för 8 miljarder kronor

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Medan delar av redaktionen är föräldralediga och på semester i Åre samlas Ida Blix och Andreas Eklöv i studion för ännu en vecka med 99mac:s poddradio. Avsnitt 200 närmar sig och det bör ju firas på något sätt.

Veckans ämnen innefattar Apples planer för strömmande video, kommer de släppa något eget lika påkostat som Game of Thrones? Vi pratar också om rykten kring Apple Watch Series 3 och nyligen lanserade flaggskeppet Nokia 8.

Ida håller på med ett test av tangentbord till Ipad Pro och pratar lite om kontakten Smart Connector. Den blev inte den framgång som Apple först målade upp den som. Men kanske finns det hopp för roliga tillbehör än.

Trevlig helg!

Avsnitt: Tv-program för 8 miljarder kronor

Längd 46:07, filstorlek 32,18 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag! Den här gången en kort och informativ genomgång av hur Google Maps fungerar.

Betaltjänsten Google Pay kan inom kort lanseras i Sverige. Det går nu att påbörja registreringen av ett svenskt betalkort i appen, och Nordea ser ut att bli den första banken med stöd.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Vår redaktör Ida Blix installerar en smart kattlucka från Sureflap hemma för att katterna ska kunna gå ut och in på egen hand. Häng med under installationen här.

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!

Netflix uppdaterar gränssnittet på sin tv-app, och ett nytt sidofält kommer snart att rullas ut till alla användare. Enligt Netflix ska det göra navigeringen enklare.

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.