Utseende och kameraegenskaper läcker för Galaxy Note 8

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Efter den mindre positiva uppståndelse som uppstod runt Samsungs Galaxy Note 7-telefon var det många som spekulerade i om det var dödsstöten för produktfamiljen. Spekulationer om att den skulle läggas ner helt varvades med att Samsung skulle döpa om den för att undvika associationer med sin hetlevrade föregångare.

Om den senaste tidens rykten, och Samsungs stundande avtäckningsevent i New York, visar sig stämma kommer inget av dessa scenarion stämma. Samsung ryktas avtäcka Galaxy Note 8 i New York på onsdag denna vecka och i en ny läcka visas bilder på vad som påstås vara just Galaxy Note 8.

Bilderna visar en telefon med tunna rundade skärmkanter, precis som Samsungs något mindre telefonmodeller Galaxy S8 och S8+. Tyvärr ser det också ut som att Samsung behåller den mindre uppskattade positioneringen för fingeravtrycksläsaren. För aspirerande Note 8-köpare hoppas vi att dessa bilder inte stämmer då det lär bli än mer bökigt att nå fingeravtrycksläsaren på en så stor telefon.

I samband med de läckta bilderna har även några reklamfilmer för Note 8 letat sig ut på nätet via Sammobile. Dessa fokuserar på kamerans förmåga att zooma in i bilder, och detta är ett rykte vi däremot hoppas stämmer. Om två dagar vet vi helt enkelt.

Kommentarer
2 svar

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Vi drar ut på alla hjärtans dag och ställer tio frågor om kärlek och teknik!