Utseende och kameraegenskaper läcker för Galaxy Note 8

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Efter den mindre positiva uppståndelse som uppstod runt Samsungs Galaxy Note 7-telefon var det många som spekulerade i om det var dödsstöten för produktfamiljen. Spekulationer om att den skulle läggas ner helt varvades med att Samsung skulle döpa om den för att undvika associationer med sin hetlevrade föregångare.

Om den senaste tidens rykten, och Samsungs stundande avtäckningsevent i New York, visar sig stämma kommer inget av dessa scenarion stämma. Samsung ryktas avtäcka Galaxy Note 8 i New York på onsdag denna vecka och i en ny läcka visas bilder på vad som påstås vara just Galaxy Note 8.

Bilderna visar en telefon med tunna rundade skärmkanter, precis som Samsungs något mindre telefonmodeller Galaxy S8 och S8+. Tyvärr ser det också ut som att Samsung behåller den mindre uppskattade positioneringen för fingeravtrycksläsaren. För aspirerande Note 8-köpare hoppas vi att dessa bilder inte stämmer då det lär bli än mer bökigt att nå fingeravtrycksläsaren på en så stor telefon.

I samband med de läckta bilderna har även några reklamfilmer för Note 8 letat sig ut på nätet via Sammobile. Dessa fokuserar på kamerans förmåga att zooma in i bilder, och detta är ett rykte vi däremot hoppas stämmer. Om två dagar vet vi helt enkelt.

Kommentarer
2 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.