Swisha ditt eget konto

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Nordnet kommer vara den första banken som erbjuder sina kunder insättningar på det egna kontot med hjälp av Swish. Från och med september kommer det gå att sätta in pengar på det egna bankkontot med hjälp av Swish. Företaget beskriver den nya möjligheten i ett pressmeddelande:

– Vi vill gå i takt med konsumenternas ändrade preferenser och finnas i de kanaler där våra användare finns. När regelverket ändrades ville vi vara snabbt ute och ta tillvara möjligheten att erbjuda våra kunder att swisha till sitt sparande.

Även om det inte är någon ny företeelse att sätta in pengar på det egna kontot med hjälp av mobilen ser Nordnet Swish som ett sätt att underlätta för kunderna och göra processen snabbare och smidigare. Dahlgren menar att insättningar via Swish är ett ”viktigt steg mot vårt mål att bygga världens bästa kundupplevelse inom sparande och investeringar.”

Det har tidigare inte varit möjligt att Swisha till sparkonton hos Nordnet då en köptransaktion varit ett krav för överföringar. Nu har reglerna ändrats så att Swish-betalningar kan ske utan en köptransaktion, och kunder som har sparkonton hos Nordnet kan nu använda ett Swish-nummer för att betala in pengar dit.

Kommentarer
10 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.