Swisha ditt eget konto

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Nordnet kommer vara den första banken som erbjuder sina kunder insättningar på det egna kontot med hjälp av Swish. Från och med september kommer det gå att sätta in pengar på det egna bankkontot med hjälp av Swish. Företaget beskriver den nya möjligheten i ett pressmeddelande:

– Vi vill gå i takt med konsumenternas ändrade preferenser och finnas i de kanaler där våra användare finns. När regelverket ändrades ville vi vara snabbt ute och ta tillvara möjligheten att erbjuda våra kunder att swisha till sitt sparande.

Även om det inte är någon ny företeelse att sätta in pengar på det egna kontot med hjälp av mobilen ser Nordnet Swish som ett sätt att underlätta för kunderna och göra processen snabbare och smidigare. Dahlgren menar att insättningar via Swish är ett ”viktigt steg mot vårt mål att bygga världens bästa kundupplevelse inom sparande och investeringar.”

Det har tidigare inte varit möjligt att Swisha till sparkonton hos Nordnet då en köptransaktion varit ett krav för överföringar. Nu har reglerna ändrats så att Swish-betalningar kan ske utan en köptransaktion, och kunder som har sparkonton hos Nordnet kan nu använda ett Swish-nummer för att betala in pengar dit.

Kommentarer
10 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.