Förhandsvisa Youtube-klipp i mobilen

För alla som använder Chrome eller Googles sökapp i Android går det nu att få en förhandsvisning av Youtube-klipp.

Google har nyligen rullat ut en uppdatering till Chrome och Android som innebär att det numera går att få en förhandsvisning av Youtube-klipp som listas i Googles sökresultat. Förhandsvisningen består av korta sekvenser från klippet och visas. Klippet spelas endast upp automatiskt om du är uppkopplad till Wifi, detta för att förhindra att mobildataförbrukningen springer iväg.

Det går såklart även att avaktivera funktionen helt eller se till så förhandsvisningen alltid spelas oavsett om du är uppkopplat på Wifi eller inte. Detta görs under respektive apps inställningar.

Uppdateringen har redan börjat rulla ut till vissa användare men kommer rullas ut på bredare front nästa vecka.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?