Förhandsvisa Youtube-klipp i mobilen

För alla som använder Chrome eller Googles sökapp i Android går det nu att få en förhandsvisning av Youtube-klipp.

Google har nyligen rullat ut en uppdatering till Chrome och Android som innebär att det numera går att få en förhandsvisning av Youtube-klipp som listas i Googles sökresultat. Förhandsvisningen består av korta sekvenser från klippet och visas. Klippet spelas endast upp automatiskt om du är uppkopplad till Wifi, detta för att förhindra att mobildataförbrukningen springer iväg.

Det går såklart även att avaktivera funktionen helt eller se till så förhandsvisningen alltid spelas oavsett om du är uppkopplat på Wifi eller inte. Detta görs under respektive apps inställningar.

Uppdateringen har redan börjat rulla ut till vissa användare men kommer rullas ut på bredare front nästa vecka.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.