Airpods får kortare leveranstid

Leveranstiden minskar nu ytterligare för att få hem de trådlösa hörlurarna Airpods från Apples nätbutik. Köpsugna spekulanter behöver nu vänta blott ett par veckor på att få hem sina exemplar.

99mac har tidigare rapporterat om hur leveranstiden för de trådlösa hörlurarna Airpods har kortats ner från det länge rådande sex veckor till fyra veckor.

Apple har nu lyckats öka produktionsförmågan tillräckligt för att ett par Airpods beställda från Apple levereras på 2-3 veckor. Priset ligger oförändrat på 1 803 kronor. Enskilda återförsäljare kan ha Airpods i lager, medan Apple själva har haft låg tillgång ända sedan lanseringen i december förra året.

Kommentarer
2 svar

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.