Se Samsung Unpacked klockan 17.00

Under Samsungs årliga Unpacked-event är det mer eller mindre givet att Galaxy Note 8 kommer presenteras i kväll.

Samsung har de senaste åren valt att presentera det senaste flaggskeppet på olika Unpacked-event, dels på våren och dels till hösten. I år är det dags igen och klockan 17.00 i kväll går Samsung Unpacked 2017 av stapeln i New York.

Tidigare år har flaggskepp som Galaxy S6 presenterats under eventet, men då det senaste tillskottet i den familjen presenterades i mars i år blir det en annan familj som får uppmärksamheten. Trots att Galaxy Note 7 blev en dyr historia, sett till både pengar och negativ pr, ser det ut som att Samsung ändå väljer att satsa vidare på produktfamiljen då just Galaxy Note 8 förväntas presenteras i kväll.

Om rykteskarusellen visar sig stämma kommer Note 8 använda samma runda skärmkanter som hos Galaxy S8-modellerna, och skärmen ska även täcka merparten av telefonens framsida. Vilka nyheter som kommer presenteras runt telefonens bruk av den tillhörande pekpennan, som ger produkten dess namn, har däremot inte diskuterats i ryktesväg. Klockan 17.00 i kväll vet vi mer om det och mycket annat.

Länk: Samsung Unpacked 2017

Kommentarer
3 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.