Se Samsung Unpacked klockan 17.00

Under Samsungs årliga Unpacked-event är det mer eller mindre givet att Galaxy Note 8 kommer presenteras i kväll.

Samsung har de senaste åren valt att presentera det senaste flaggskeppet på olika Unpacked-event, dels på våren och dels till hösten. I år är det dags igen och klockan 17.00 i kväll går Samsung Unpacked 2017 av stapeln i New York.

Tidigare år har flaggskepp som Galaxy S6 presenterats under eventet, men då det senaste tillskottet i den familjen presenterades i mars i år blir det en annan familj som får uppmärksamheten. Trots att Galaxy Note 7 blev en dyr historia, sett till både pengar och negativ pr, ser det ut som att Samsung ändå väljer att satsa vidare på produktfamiljen då just Galaxy Note 8 förväntas presenteras i kväll.

Om rykteskarusellen visar sig stämma kommer Note 8 använda samma runda skärmkanter som hos Galaxy S8-modellerna, och skärmen ska även täcka merparten av telefonens framsida. Vilka nyheter som kommer presenteras runt telefonens bruk av den tillhörande pekpennan, som ger produkten dess namn, har däremot inte diskuterats i ryktesväg. Klockan 17.00 i kväll vet vi mer om det och mycket annat.

Länk: Samsung Unpacked 2017

Kommentarer
3 svar

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Apples nya högeffektiva bildformat sparar dig utrymme, men är inte kompatibelt med allt och att konvertera stora mängder bilder tar tid. Denna snabbguide gör processen snabb och enkel.