LG antyder en färgglad V30 i ny video

I slutet av nästa vecka ska LG presentera vad som antas vara V30, och en nysläppt video antyder att det ska vara en färgglad historia.

LG V10 var en något experimentell flaggskeppstelefon från det sydkoreanska företaget. Den använde en liten skärmpanel högst upp på telefon där notiser och annan kompakt intressant information kunde visas. Det kan låta som en gimmick, men telefonen blev populär och uppföljaren V20 likaså.

Ingen av dessa modeller lanserades på svenska marknaden, till många LG-fantasters förtret. Nu börjar det dra ihop sig till presentation av nästa generations modell som logiskt nog kallas LG V30, och företaget har släppt en video med färgglatt innehåll där avslutningen endast visar logotypen V.

Officiell information om LG V30 saknas, men information från den ständiga telefon-avslöjaren Evan Blass anger att den ska få en skärm på 6 tum av OLED-typ, Snapdragon 835 som systemkrets och 4 GB primärminne att arbeta med. Det interna lagringsutrymmet påstås bli 64 GB stort och kameramodulen ska skryta med 16 megapixels upplösning. Informationen säger inget om det kommer handla om dubbla kameramoduler som är i mode just nu, men om bilderna visar sig stämma blir V30 trendriktig i kameraväg.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Som om detta inte vore nog har herr Blass även läckt en logotyp på vad som kallas LG V30+, vilket antas vara en mer avancerad variant jämfört med grundmodellen. Den ska utrustas med mer primärminne, 6 GB jämfört med 4 GB hos V30, och ökad intern lagringskapacitet på 128 GB. Det verkar dock inte som att V30+ ska utrustas med en större bildskärm än grundmodellen till skillnad från hur Samsung har gjort med Galaxy S8 och Galaxy S8+.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Med tanke på hur många av Evan Blass läckor som har visat sig stämma kan vi nog med ganska stor tillförsikt vänta oss att se LG 30 och V30+ presenteras den 31 augusti.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.