Monument Valley 2 kan förhandsregistreras i Google Play Store

Uppföljaren till Monument Valley släpptes för IOS i somras, men Android-användare har fått vänta. Nu går det att förhandsregistrera spelet.

Under Apples stora utvecklarkonferens WWDC i år släpptes uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley till IOS. Android-användare har däremot fått vänta och väntan verkar bli något längre.

Det går nu att förhandsregistrera att man vill få en notis om när spelet kommer till Google Play Store, i samma stil som man kunde förhandsregistrera sig för Super Mario Run på båda plattformarna. Det är däremot oklart exakt när spelet kommer men skaparna Ustwo har uppgett till Engadget att spelet ska släppas till Android innan året är slut.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?