Monument Valley 2 kan förhandsregistreras i Google Play Store

Uppföljaren till Monument Valley släpptes för IOS i somras, men Android-användare har fått vänta. Nu går det att förhandsregistrera spelet.

Under Apples stora utvecklarkonferens WWDC i år släpptes uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley till IOS. Android-användare har däremot fått vänta och väntan verkar bli något längre.

Det går nu att förhandsregistrera att man vill få en notis om när spelet kommer till Google Play Store, i samma stil som man kunde förhandsregistrera sig för Super Mario Run på båda plattformarna. Det är däremot oklart exakt när spelet kommer men skaparna Ustwo har uppgett till Engadget att spelet ska släppas till Android innan året är slut.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.