poddradio

Avsnitt #194: Smygpremiären

Amanda, Ida och Andreas pratar om den gångna veckan som varit fullspäckad av möten, rykten och produktsläpp.

Denna vecka samlas Amanda, Ida och Andreas i poddstudion för att snacka om nästa veckas stora händelse på kontoret, Galaxy Note 8, Androids nya OS-version Oreo, Samsungs röstassistent Bixby och mycket mycket mer.

Trevlig helg!

Avsnitt: Smypremiären

Längd 41:36, filstorlek 26,98 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.