Läckta bilder av Sony Xperia XZ1

Nya renderingar av Sonys kommande telefon Xperia XZ1 har nyligen läckt och av bilderna att döma är mycket sig likt.

Sonys nya flaggskeppsmodell förväntas presenteras den 31 augusti under IFA-mässan i Berlin. Nyligen läckta renderingar av telefonen avslöjar dock redan nu hur flaggskeppet antagligen kommer att se ut, rapporterar The Verge.

Av bilderna att döma behåller Sony formspråket från tidigare modeller, med bland annat en tydligt markerad och relativt tjock ram. Detta hade inte varit lika iögonfallande om det inte vore för att nästan alla mobiltillverkare den senaste tiden jobbat hårt på att få bort så mycket som möjligt av ramen runt skärmen.

Mycket är sig likt från föregående telefoner, det fyrkantiga och något kantiga formspråket behålls tillsammans med strömknappens placering på sidan av telefonen tillsammans med en dedikerad knapp för kameran. Xperia XZ1 ryktas få Android 8.0 Oreo som operativsystem vilket ska drivas av systemkretsen Snapdragon 835, en 5,2-tumsskärm och en 19-megapixelkamera på baksidan.

Troligtvis kommer Xperia XZ1 gå att köpa i färgerna svart och rosa men fler alternativ kan tillkomma under avtäckandet under IFA-mässan.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?