Läckta bilder av Sony Xperia XZ1

Nya renderingar av Sonys kommande telefon Xperia XZ1 har nyligen läckt och av bilderna att döma är mycket sig likt.

Sonys nya flaggskeppsmodell förväntas presenteras den 31 augusti under IFA-mässan i Berlin. Nyligen läckta renderingar av telefonen avslöjar dock redan nu hur flaggskeppet antagligen kommer att se ut, rapporterar The Verge.

Av bilderna att döma behåller Sony formspråket från tidigare modeller, med bland annat en tydligt markerad och relativt tjock ram. Detta hade inte varit lika iögonfallande om det inte vore för att nästan alla mobiltillverkare den senaste tiden jobbat hårt på att få bort så mycket som möjligt av ramen runt skärmen.

Mycket är sig likt från föregående telefoner, det fyrkantiga och något kantiga formspråket behålls tillsammans med strömknappens placering på sidan av telefonen tillsammans med en dedikerad knapp för kameran. Xperia XZ1 ryktas få Android 8.0 Oreo som operativsystem vilket ska drivas av systemkretsen Snapdragon 835, en 5,2-tumsskärm och en 19-megapixelkamera på baksidan.

Troligtvis kommer Xperia XZ1 gå att köpa i färgerna svart och rosa men fler alternativ kan tillkomma under avtäckandet under IFA-mässan.

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.