Läckta bilder av Sony Xperia XZ1

Nya renderingar av Sonys kommande telefon Xperia XZ1 har nyligen läckt och av bilderna att döma är mycket sig likt.

Sonys nya flaggskeppsmodell förväntas presenteras den 31 augusti under IFA-mässan i Berlin. Nyligen läckta renderingar av telefonen avslöjar dock redan nu hur flaggskeppet antagligen kommer att se ut, rapporterar The Verge.

Av bilderna att döma behåller Sony formspråket från tidigare modeller, med bland annat en tydligt markerad och relativt tjock ram. Detta hade inte varit lika iögonfallande om det inte vore för att nästan alla mobiltillverkare den senaste tiden jobbat hårt på att få bort så mycket som möjligt av ramen runt skärmen.

Mycket är sig likt från föregående telefoner, det fyrkantiga och något kantiga formspråket behålls tillsammans med strömknappens placering på sidan av telefonen tillsammans med en dedikerad knapp för kameran. Xperia XZ1 ryktas få Android 8.0 Oreo som operativsystem vilket ska drivas av systemkretsen Snapdragon 835, en 5,2-tumsskärm och en 19-megapixelkamera på baksidan.

Troligtvis kommer Xperia XZ1 gå att köpa i färgerna svart och rosa men fler alternativ kan tillkomma under avtäckandet under IFA-mässan.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.