Läckta bilder av Sony Xperia XZ1

Nya renderingar av Sonys kommande telefon Xperia XZ1 har nyligen läckt och av bilderna att döma är mycket sig likt.

Sonys nya flaggskeppsmodell förväntas presenteras den 31 augusti under IFA-mässan i Berlin. Nyligen läckta renderingar av telefonen avslöjar dock redan nu hur flaggskeppet antagligen kommer att se ut, rapporterar The Verge.

Av bilderna att döma behåller Sony formspråket från tidigare modeller, med bland annat en tydligt markerad och relativt tjock ram. Detta hade inte varit lika iögonfallande om det inte vore för att nästan alla mobiltillverkare den senaste tiden jobbat hårt på att få bort så mycket som möjligt av ramen runt skärmen.

Mycket är sig likt från föregående telefoner, det fyrkantiga och något kantiga formspråket behålls tillsammans med strömknappens placering på sidan av telefonen tillsammans med en dedikerad knapp för kameran. Xperia XZ1 ryktas få Android 8.0 Oreo som operativsystem vilket ska drivas av systemkretsen Snapdragon 835, en 5,2-tumsskärm och en 19-megapixelkamera på baksidan.

Troligtvis kommer Xperia XZ1 gå att köpa i färgerna svart och rosa men fler alternativ kan tillkomma under avtäckandet under IFA-mässan.

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?