Fitbit Flyer – trådlösa lurar gjorda för träning

Fitbit lanserar ett par trådlösa lurar som tillbehör till klockan Ionic. Fitbit Flyer bjuder på Bluetooth-koppling, är svettåliga och motiverar till träning.

Tillsammans med den nya smarta klockan Ionic lanserar Fitbit också de trådlösa hörlurarna Fitbit Flyer. De Bluetooth-kopplade hörlurarna ska bjuda på bra ljud tillsammans med motivation under träningspassen och är slitstarka samt svettåliga.

– Tillsammans med lanseringen av vår smarta sportklocka med musik, vill vi också erbjuda riktigt bra och trådlösa hörlurar för att hjälpa våra användare att nå sina träningsmål. Med forskning som visar att 64 procent av de som äger en smartklocka är intresserade av att köpa trådlösa hörlurar, är det självklart för oss att leverera det våra konsumenter önskar: bra passform som de kan räkna med under hela dagen, tillsammans med högkvalitativt ljud för att hålla dem motiverade, säger James Park, vd och medgrundare på Fitbit.

Genom att ansluta Flyer till klockan Ionic går det att lyssna på musik för att hålla motivationen uppe under träningspassen, men det går också att lyssna på ljudcoachningen från experter. Detta blir tillgängligt i höst via appen Fitbit Coach.

Fitbit Flyer har ett hydrofobiskt nanoöverdrag som är regn-, stänk- och svettåligt. Det ingår flera öronsnäckor och vingar som ska hjälpa användare att skräddarsy passformen. Batteriet räcker i upp till sex timmar. Skulle det inte räcka ger 15 minuters snabbladdning en extra timme.

Det finns en kontrollenhet på sladden för att kontrollera volym, pausa uppspelning eller svara på samtal. Det går att vara uppkopplad mot två Bluetooth-enheter samtidigt, vilket innebär att du kan växla mellan att lyssna på musik från en dator till att svara i din telefon.

Hörlurarna släpps i två färger, Lunar grey och Nightfall blue och finns att köpa nu via fitbit.com för 1 299 kronor. Lurarna finns i butiker från oktober 2017.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.