Fitbit Flyer – trådlösa lurar gjorda för träning

Fitbit lanserar ett par trådlösa lurar som tillbehör till klockan Ionic. Fitbit Flyer bjuder på Bluetooth-koppling, är svettåliga och motiverar till träning.

Tillsammans med den nya smarta klockan Ionic lanserar Fitbit också de trådlösa hörlurarna Fitbit Flyer. De Bluetooth-kopplade hörlurarna ska bjuda på bra ljud tillsammans med motivation under träningspassen och är slitstarka samt svettåliga.

– Tillsammans med lanseringen av vår smarta sportklocka med musik, vill vi också erbjuda riktigt bra och trådlösa hörlurar för att hjälpa våra användare att nå sina träningsmål. Med forskning som visar att 64 procent av de som äger en smartklocka är intresserade av att köpa trådlösa hörlurar, är det självklart för oss att leverera det våra konsumenter önskar: bra passform som de kan räkna med under hela dagen, tillsammans med högkvalitativt ljud för att hålla dem motiverade, säger James Park, vd och medgrundare på Fitbit.

Genom att ansluta Flyer till klockan Ionic går det att lyssna på musik för att hålla motivationen uppe under träningspassen, men det går också att lyssna på ljudcoachningen från experter. Detta blir tillgängligt i höst via appen Fitbit Coach.

Fitbit Flyer har ett hydrofobiskt nanoöverdrag som är regn-, stänk- och svettåligt. Det ingår flera öronsnäckor och vingar som ska hjälpa användare att skräddarsy passformen. Batteriet räcker i upp till sex timmar. Skulle det inte räcka ger 15 minuters snabbladdning en extra timme.

Det finns en kontrollenhet på sladden för att kontrollera volym, pausa uppspelning eller svara på samtal. Det går att vara uppkopplad mot två Bluetooth-enheter samtidigt, vilket innebär att du kan växla mellan att lyssna på musik från en dator till att svara i din telefon.

Hörlurarna släpps i två färger, Lunar grey och Nightfall blue och finns att köpa nu via fitbit.com för 1 299 kronor. Lurarna finns i butiker från oktober 2017.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!