Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit Flyer – trådlösa lurar gjorda för träning

Fitbit lanserar ett par trådlösa lurar som tillbehör till klockan Ionic. Fitbit Flyer bjuder på Bluetooth-koppling, är svettåliga och motiverar till träning.

Tillsammans med den nya smarta klockan Ionic lanserar Fitbit också de trådlösa hörlurarna Fitbit Flyer. De Bluetooth-kopplade hörlurarna ska bjuda på bra ljud tillsammans med motivation under träningspassen och är slitstarka samt svettåliga.

– Tillsammans med lanseringen av vår smarta sportklocka med musik, vill vi också erbjuda riktigt bra och trådlösa hörlurar för att hjälpa våra användare att nå sina träningsmål. Med forskning som visar att 64 procent av de som äger en smartklocka är intresserade av att köpa trådlösa hörlurar, är det självklart för oss att leverera det våra konsumenter önskar: bra passform som de kan räkna med under hela dagen, tillsammans med högkvalitativt ljud för att hålla dem motiverade, säger James Park, vd och medgrundare på Fitbit.

Genom att ansluta Flyer till klockan Ionic går det att lyssna på musik för att hålla motivationen uppe under träningspassen, men det går också att lyssna på ljudcoachningen från experter. Detta blir tillgängligt i höst via appen Fitbit Coach.

Fitbit Flyer har ett hydrofobiskt nanoöverdrag som är regn-, stänk- och svettåligt. Det ingår flera öronsnäckor och vingar som ska hjälpa användare att skräddarsy passformen. Batteriet räcker i upp till sex timmar. Skulle det inte räcka ger 15 minuters snabbladdning en extra timme.

Det finns en kontrollenhet på sladden för att kontrollera volym, pausa uppspelning eller svara på samtal. Det går att vara uppkopplad mot två Bluetooth-enheter samtidigt, vilket innebär att du kan växla mellan att lyssna på musik från en dator till att svara i din telefon.

Hörlurarna släpps i två färger, Lunar grey och Nightfall blue och finns att köpa nu via fitbit.com för 1 299 kronor. Lurarna finns i butiker från oktober 2017.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.