Sonos bjuder in till event den 4 oktober

Sonos skickar ut inbjudningar till ett event den 4 oktober. Troligen kommer de att presentera en röstkontrollerad högtalare.

Nyligen dök det upp referenser till en smart högtalare från Sonos hos den amerikanska myndigheten FCC. Nu bjuder Sonos också in till ett event den 4 oktober. Deras inbjudan domineras av en stor röd mun. Sammantaget ser det ut som att vi troligtvis till slut får se ett svar på de smarta högtalare vi redan sett från Amazon, Apple och Google.

Högtalaren, med kodnamnet S13, har enligt dokumentationen hos FCC integrerad röstkontroll och mikrofoner som kan plocka upp användares kommandon i ett rum. Något som verkar skilja Sonos variant från konkurrenternas är att det står att den ska ha stöd för flera röstassistenter och flera musiktjänster.

Om det här betyder att vi kommer kunna köpa Sonos högtalare och fritt välja mellan Siri, Google Assistant och Alexa får vi veta först den 4 oktober.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.