torsdagsquiz

Quiz: Hur väl känner du 99?

Denna vecka har präglats av förändring på sajten – vilket vi uppmärksammar genom att minnas tillbaka.

Äntligen är det torsdag, vilket betyder quizdags! Veckan inleddes med flera förändringar på sajten och därför tillägnar vi veckans torsdagsquiz oss själva och kollar hur bra koll du har på 99:s historia.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
11 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!