Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Youtube får ny logotyp och design

Videotjänsten uppdaterar sin logga och design. I samband med uppdateringen har även nya funktioner lagts till, bland annat mörkt läge.

Under de senaste månaderna har videotjänsten Youtube testkört flera nya funktioner till både den mobila- och skrivbordsbaserade versionen av tjänsten. Nu lanserar Youtube alla nya funktioner tillsammans med en förnyad logga. Företaget har inte gjort några stora designförändringar men loggan har fått en mer slimmad och minimalistisk design. Den röda boxen som omringat ”tube” har nu flyttats fram före texten som en uppspelningsknapp. Den röda färgen har blivit något ljusare och enfärgad.

Webbläsarversionen för datorer har dessutom fått en designuppdatering och det mörka läget som Youtube började testa för en tid sedan har nu lagts till permanent. Mobilversionen har fått flera nya funktioner så som att du numera kan justera videons uppspelningshastighet med nya kontrollalternativ. Om en video är inspelad i vertikalt läge kommer Youtube inte längre lägga till svarta kanter på sidorna utan istället låta dig se videon vertikalt i helskärmsläge.

Vad tycker du om Youtubes uppdatering?

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.