Fulkultur om den rafflande tv-seriehösten

I avsnitt nummer 46 avhandlar Fulkultur-panelen höstens utbud av intressanta tv-serier, och dissekerar utbudet av streaming-tjänster.

Fulkultur, den sedelärande och folkbildande podden från Geeks, har kommit fram till avsnitt 46. Den här gången tar Joakim Bennet, Calle Johansson-Sundelius, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv sig an höstens utbud av tv-serier.

Hösten står redan vid farstun och det finns redan en diger lista av bra tv-serier att titta på. Men det roliga tar inte slut där utan en lika diger lista lovande tv-serier, nya såväl som fortsättningar på existerande favoriter, står och väntar på att frälsa våra vardagsrum.

Förutom givna exempel som Stranger Things och The Crown har panelen letat upp ett gäng intressanta tv-serier som har potentialen att bli nya samtalsämnen runt det fulkulturella vattenhålet. Vi passar även på att granska de olika strömmande videotjänsterna och diskuterar hur utbudet av tjänster kan komma att ändras framöver. Väl bekomme!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Kommentarer
4 svar

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Apples nya högeffektiva bildformat sparar dig utrymme, men är inte kompatibelt med allt och att konvertera stora mängder bilder tar tid. Denna snabbguide gör processen snabb och enkel.