Fulkultur om den rafflande tv-seriehösten

I avsnitt nummer 46 avhandlar Fulkultur-panelen höstens utbud av intressanta tv-serier, och dissekerar utbudet av streaming-tjänster.

Fulkultur, den sedelärande och folkbildande podden från Geeks, har kommit fram till avsnitt 46. Den här gången tar Joakim Bennet, Calle Johansson-Sundelius, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv sig an höstens utbud av tv-serier.

Hösten står redan vid farstun och det finns redan en diger lista av bra tv-serier att titta på. Men det roliga tar inte slut där utan en lika diger lista lovande tv-serier, nya såväl som fortsättningar på existerande favoriter, står och väntar på att frälsa våra vardagsrum.

Förutom givna exempel som Stranger Things och The Crown har panelen letat upp ett gäng intressanta tv-serier som har potentialen att bli nya samtalsämnen runt det fulkulturella vattenhålet. Vi passar även på att granska de olika strömmande videotjänsterna och diskuterar hur utbudet av tjänster kan komma att ändras framöver. Väl bekomme!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Kommentarer
4 svar

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".