Nest lanserar produkter i Sverige

Nest Labs expanderar till Sverige och fyra andra europeiska länder. Det betyder att vi får tillgång till fem nya produkter till det smarta hemmet.

Google-ägda Nest Labs har specialiserat sig på smarta hemmet-produkter och vi på 99 har följt företaget med intresse för deras intressanta produkter och för att grundaren Tony Fadell tidigare arbetat hos Apple.

Nu görs fem Nest-produkter tillgängliga i Norden och Schweiz. Det rör sig om rökdetektorn Nest Protect, kameraprodukterna Nest Cam Indoor och Nest Cam Outdoor, säkerhetskameran Nest Cam IQ och Nest Aware samt en prenumerationstjänst som gör dina Nest-kameror smartare.

Samtliga av ovan nämnda produkter finns redan tillgängliga att köpa hos butikskedjorna Elgiganten och Clas Ohlson.

Skriven av Ida Blix

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.