B&O släpper dyra utmanare till Airpods

Bang och Olufsen släpper helt trådfria hörlurar med fyra timmars batteritid.

Presseventen där teknikföretag lanserar nya produkter avlöser just nu varandra i samband med teknikmässan IFA i Berlin. Näst på tur är Bang & Olufsen som nyligen presenterat de helt trådlösa hörlurarna Beoplay E8, rapporterar The Verge.

Hörlurarna är damm- och stänktåliga med en batteritid på uppemot fyra timmar. Batterietuiet håller för två extra laddningar, vilket är något lägre än hos konkurrenterna. Hörlurarna kommer i oktober och kommer kosta 299 dollar motsvarande 2 400 kronor vilket är betydligt dyrare än Apples trådlösa hörlurar Airpods som ligger på ungefär 1690 kronor.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.