B&O släpper dyra utmanare till Airpods

Bang och Olufsen släpper helt trådfria hörlurar med fyra timmars batteritid.

Presseventen där teknikföretag lanserar nya produkter avlöser just nu varandra i samband med teknikmässan IFA i Berlin. Näst på tur är Bang & Olufsen som nyligen presenterat de helt trådlösa hörlurarna Beoplay E8, rapporterar The Verge.

Hörlurarna är damm- och stänktåliga med en batteritid på uppemot fyra timmar. Batterietuiet håller för två extra laddningar, vilket är något lägre än hos konkurrenterna. Hörlurarna kommer i oktober och kommer kosta 299 dollar motsvarande 2 400 kronor vilket är betydligt dyrare än Apples trådlösa hörlurar Airpods som ligger på ungefär 1690 kronor.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.