B&O släpper dyra utmanare till Airpods

Bang och Olufsen släpper helt trådfria hörlurar med fyra timmars batteritid.

Presseventen där teknikföretag lanserar nya produkter avlöser just nu varandra i samband med teknikmässan IFA i Berlin. Näst på tur är Bang & Olufsen som nyligen presenterat de helt trådlösa hörlurarna Beoplay E8, rapporterar The Verge.

Hörlurarna är damm- och stänktåliga med en batteritid på uppemot fyra timmar. Batterietuiet håller för två extra laddningar, vilket är något lägre än hos konkurrenterna. Hörlurarna kommer i oktober och kommer kosta 299 dollar motsvarande 2 400 kronor vilket är betydligt dyrare än Apples trådlösa hörlurar Airpods som ligger på ungefär 1690 kronor.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!