Avsnitt #195: Dags för tårta

Vi tackar för alla glada tillrop till 99.se, nya loggan och firar med bubbel och tårta. Senare i höst hoppas vi att få fira också med er på olika sätt.

Förra veckan gjorde 99.se smygpremiär i podden, den här veckan är det dags att fira med tårta och bubbel. Vi har fått in mycket kommentarer och känner att vi mestadels fått massor av pepp vi kan ta med oss till det redaktionella arbetet framåt.

Om någon direkt undrar varför podden inte bytt namn nu, så är vår plan att spara på det till avsnitt 200.

Teknikmässan IFA pågår också så vi doppar tårna i den flod av nya prylar som lanseras i samband med den. Fibit och Samsung visar upp nya klockor medan Elgato och Nest släpper nya prylar för det smarta hemmet.

Avsnittet avrundas med en liten genomgång av vad redaktörerna Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv har på gång framåt.

För den som vill se hur det ser ut i poddstudion finns det en kort video på vår Facebook-sida, där ni så klart gärna får passa på att gilla oss om ni inte redan gjort det.

Trevlig helg!

Avsnitt: Dags för tårta

Längd 53:51, filstorlek 36,76 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.