Avsnitt #195: Dags för tårta

Vi tackar för alla glada tillrop till 99.se, nya loggan och firar med bubbel och tårta. Senare i höst hoppas vi att få fira också med er på olika sätt.

Förra veckan gjorde 99.se smygpremiär i podden, den här veckan är det dags att fira med tårta och bubbel. Vi har fått in mycket kommentarer och känner att vi mestadels fått massor av pepp vi kan ta med oss till det redaktionella arbetet framåt.

Om någon direkt undrar varför podden inte bytt namn nu, så är vår plan att spara på det till avsnitt 200.

Teknikmässan IFA pågår också så vi doppar tårna i den flod av nya prylar som lanseras i samband med den. Fibit och Samsung visar upp nya klockor medan Elgato och Nest släpper nya prylar för det smarta hemmet.

Avsnittet avrundas med en liten genomgång av vad redaktörerna Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv har på gång framåt.

För den som vill se hur det ser ut i poddstudion finns det en kort video på vår Facebook-sida, där ni så klart gärna får passa på att gilla oss om ni inte redan gjort det.

Trevlig helg!

Avsnitt: Dags för tårta

Längd 53:51, filstorlek 36,76 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.