Avsnitt #195: Dags för tårta

Vi tackar för alla glada tillrop till 99.se, nya loggan och firar med bubbel och tårta. Senare i höst hoppas vi att få fira också med er på olika sätt.

Förra veckan gjorde 99.se smygpremiär i podden, den här veckan är det dags att fira med tårta och bubbel. Vi har fått in mycket kommentarer och känner att vi mestadels fått massor av pepp vi kan ta med oss till det redaktionella arbetet framåt.

Om någon direkt undrar varför podden inte bytt namn nu, så är vår plan att spara på det till avsnitt 200.

Teknikmässan IFA pågår också så vi doppar tårna i den flod av nya prylar som lanseras i samband med den. Fibit och Samsung visar upp nya klockor medan Elgato och Nest släpper nya prylar för det smarta hemmet.

Avsnittet avrundas med en liten genomgång av vad redaktörerna Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv har på gång framåt.

För den som vill se hur det ser ut i poddstudion finns det en kort video på vår Facebook-sida, där ni så klart gärna får passa på att gilla oss om ni inte redan gjort det.

Trevlig helg!

Avsnitt: Dags för tårta

Längd 53:51, filstorlek 36,76 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.