Avsnitt #195: Dags för tårta

Vi tackar för alla glada tillrop till 99.se, nya loggan och firar med bubbel och tårta. Senare i höst hoppas vi att få fira också med er på olika sätt.

Förra veckan gjorde 99.se smygpremiär i podden, den här veckan är det dags att fira med tårta och bubbel. Vi har fått in mycket kommentarer och känner att vi mestadels fått massor av pepp vi kan ta med oss till det redaktionella arbetet framåt.

Om någon direkt undrar varför podden inte bytt namn nu, så är vår plan att spara på det till avsnitt 200.

Teknikmässan IFA pågår också så vi doppar tårna i den flod av nya prylar som lanseras i samband med den. Fibit och Samsung visar upp nya klockor medan Elgato och Nest släpper nya prylar för det smarta hemmet.

Avsnittet avrundas med en liten genomgång av vad redaktörerna Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv har på gång framåt.

För den som vill se hur det ser ut i poddstudion finns det en kort video på vår Facebook-sida, där ni så klart gärna får passa på att gilla oss om ni inte redan gjort det.

Trevlig helg!

Avsnitt: Dags för tårta

Längd 53:51, filstorlek 36,76 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!