Apple bjuder in till event den 12 september

Nu är det officiellt. Nästa generation av Apples mobiltelefoner presenteras för världen den 12 september.

Ryktena visade sig stämma den här gången. Apple har nu skickat ut inbjudningar till ett event den 12 september. De förväntas presentera nya mobiltelefoner, där förhandsryktena pratar om en flaggskeppsmodell som kallas Iphone 8, men också mer traditionella S-uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus.

Tillsammans med telefonerna kommer uppdateringar av IOS och operativsystemen för Apple Watch och Apple TV.

Inbjudningskortet i år avslöjar inte mycket, Apples logotyp är med i flera färger med orden "Låt oss träffas hos oss". Eventet kommer i vanlig ordning att sändas live via Apples webbplats.

Det här är också Apples första event som kommer att hållas i Steve Jobs Theater på nybyggda huvudkontoret Apple Park.

Är förväntningarna uppskruvade inför Apples event? Vad vill du se?

Kommentarer
27 svar

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".