Apple bjuder in till event den 12 september

Nu är det officiellt. Nästa generation av Apples mobiltelefoner presenteras för världen den 12 september.

Ryktena visade sig stämma den här gången. Apple har nu skickat ut inbjudningar till ett event den 12 september. De förväntas presentera nya mobiltelefoner, där förhandsryktena pratar om en flaggskeppsmodell som kallas Iphone 8, men också mer traditionella S-uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus.

Tillsammans med telefonerna kommer uppdateringar av IOS och operativsystemen för Apple Watch och Apple TV.

Inbjudningskortet i år avslöjar inte mycket, Apples logotyp är med i flera färger med orden "Låt oss träffas hos oss". Eventet kommer i vanlig ordning att sändas live via Apples webbplats.

Det här är också Apples första event som kommer att hållas i Steve Jobs Theater på nybyggda huvudkontoret Apple Park.

Är förväntningarna uppskruvade inför Apples event? Vad vill du se?

Kommentarer
27 svar

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Apples nya högeffektiva bildformat sparar dig utrymme, men är inte kompatibelt med allt och att konvertera stora mängder bilder tar tid. Denna snabbguide gör processen snabb och enkel.