Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sphero lanserar appstyrda robotarna R2-D2 och BB-9E

Spheros appstyrda lilla robot BB-8 blev en succé när den släpptes 2015, nu följer företaget upp med två nya inför nästa Star Wars-film. Den här gången bjuds vi på R2-D2 och BB-9E.

Star Wars-filmen The Force Awakens introducerade roboten BB-8 som i händerna på företaget Sphero blev en fantastisk liten appstyrd robot högt upp på önskelistor hos både stora och små. Nu är en ny Star Wars-film på gång och Disney och Sphero har samarbetat på nytt. Den här gången lanserar Sphero två nya appstyrda robotar, R2-D2 och BB-9E.

Den första är en rekreation av den älskade roboten R2-D2 som hängt med ända från starten av Star Wars. Precis som i filmerna kan den här appstyrda varianten byta mellan att ta sig fram på tre eller två ben. Lamporna fungerar och den kan interagera med andra Sphero-robotar. Den är lite högre än BB-8-leksaken och kostar 180 dollar.

Den andra nyheten är roboten BB-9E, vilket verkar vara en First Order-version av BB-8. Den har en mörk design och har ett konkavt rött öga. Sphero säger att BB-9E har ett ultratåligt yttre och samma rörelser och LED-lampor som roboten kommer att ha i filmen The Last Jedi. BB-9E fungerar i övrigt som BB-8 och kommer att kosta 150 dollar.

Båda robotarna börjar säljas med start den 1 september, vilket sammanfaller med Star Wars-tillställningen Force Friday II. Låt oss gissa att de här appstyrda leksakerna blir populära önskningar till tomten i år.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.