fredagsvideo

Plockar isär en gammal goding

Nu är det inte långt kvar till Apples stora september-event. Vi peppar inför eventet med en video där den första Iphone-modellen plockas isär.

Det är drygt en och en halv vecka kvar till att Apple ska hålla sitt september-event i den nyöppnade Steve Jobs Theater. I år fyller Iphone tio år och förväntningarna på jubileumsmodellen är skyhöga. Det är lätt att glömma hur mycket som hänt på tio år, därför peppar vi inför nästa event med att ta oss en titt innanför skalet på den allra första Iphone-modellen.

Veckans fredagsvideo kommer från Youtube-kanalen Jerry Rig Everything som specialiserar sig på att just plocka isär och ihop olika saker. Med Apples stundande event blir det extra lämpligt att kika på hur den första Iphone-modellen ser ut på insidan. Med det önskar vi er alla en riktigt trevlig helg!

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.