Vad heter nästa flaggskepps-Iphone?

Snart är det dags för Apple-event och än har inte rykteskvarnen enats om vad namnen kommer bli. Iphone 7S/7S Plus och Iphone 8, eller Iphone X? Vad tror du?

I fredags kom det nya uppgifter om att Apple kommer att hoppa över att lansera några S-telefoner i år. Tidigare har det talats om att vi får mindre uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus med det traditinella S-tillägget tillsammans med ett nytt flaggskepp.

Den holländska sajten Iculture rapporterar att Apple kommer att lansera Iphone 8 i två storlekar som ersättare till Iphone 7 och 7 Plus och att den telefon som kallats Iphone 8 i flera ryktesrapporter istället kommer att heta Iphone X (uttalas Ten som i tio, precis som med Mac OS X).

Men från IFA:s mässgolv i Berlin kommer andra uppgifter från tillbehörstillverkare. 9to5mac har fått höra att Iphone 7S och 7S Plus lanseras som Iphone 8, och att toppmodellen kommer att kallas Iphone 8 Edition, inte Iphone X.

Båda ryktena kan inte stämma. Nästa vecka får vi veta. Vad tror ni?

Kommentarer
31 svar

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.