Vad heter nästa flaggskepps-Iphone?

Snart är det dags för Apple-event och än har inte rykteskvarnen enats om vad namnen kommer bli. Iphone 7S/7S Plus och Iphone 8, eller Iphone X? Vad tror du?

I fredags kom det nya uppgifter om att Apple kommer att hoppa över att lansera några S-telefoner i år. Tidigare har det talats om att vi får mindre uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus med det traditinella S-tillägget tillsammans med ett nytt flaggskepp.

Den holländska sajten Iculture rapporterar att Apple kommer att lansera Iphone 8 i två storlekar som ersättare till Iphone 7 och 7 Plus och att den telefon som kallats Iphone 8 i flera ryktesrapporter istället kommer att heta Iphone X (uttalas Ten som i tio, precis som med Mac OS X).

Men från IFA:s mässgolv i Berlin kommer andra uppgifter från tillbehörstillverkare. 9to5mac har fått höra att Iphone 7S och 7S Plus lanseras som Iphone 8, och att toppmodellen kommer att kallas Iphone 8 Edition, inte Iphone X.

Båda ryktena kan inte stämma. Nästa vecka får vi veta. Vad tror ni?

Kommentarer
31 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.