Vad heter nästa flaggskepps-Iphone?

Snart är det dags för Apple-event och än har inte rykteskvarnen enats om vad namnen kommer bli. Iphone 7S/7S Plus och Iphone 8, eller Iphone X? Vad tror du?

I fredags kom det nya uppgifter om att Apple kommer att hoppa över att lansera några S-telefoner i år. Tidigare har det talats om att vi får mindre uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus med det traditinella S-tillägget tillsammans med ett nytt flaggskepp.

Den holländska sajten Iculture rapporterar att Apple kommer att lansera Iphone 8 i två storlekar som ersättare till Iphone 7 och 7 Plus och att den telefon som kallats Iphone 8 i flera ryktesrapporter istället kommer att heta Iphone X (uttalas Ten som i tio, precis som med Mac OS X).

Men från IFA:s mässgolv i Berlin kommer andra uppgifter från tillbehörstillverkare. 9to5mac har fått höra att Iphone 7S och 7S Plus lanseras som Iphone 8, och att toppmodellen kommer att kallas Iphone 8 Edition, inte Iphone X.

Båda ryktena kan inte stämma. Nästa vecka får vi veta. Vad tror ni?

Kommentarer
31 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!