Säg hej till Pixelmator Pro

Nu är teamet bakom Pixelmator redo att visa upp sin nya app. Den heter Pixelmator Pro och presenteras som världens mest innovativa bildredigeringsapp.

Bildredigeringsverktyget Pixelmator har länge varit en favorit hos både Mac- och IOS-användare som ett alternativ till Adobe Photoshop. I juni avslöjade utvecklarna att de under flera år arbetat på en ny app och nu är de redo att berätta mer.

Pixelmator Pro är namnet på deras nästa app och de beskriver den som "världens mest innovativa bildredigeringsapp". Med Pixelmator Pro har de tänkt om hur redigeringsflödet ser ut och förenklat verktygen och tillsatt maskininlärning för att ge en ännu mer kraftfull app som samtidigt är mer intuitiv och enklare att använda.

Pixelmator Pro är en fullmatad bildredigerare, men det är enligt utvecklarna bara början. På deras webbsida ger de förhandstittar på annat som är på gång. Det kommer att komma en Ipad-version av appen och de planerar också en egen app för att redigera vektorgrafik de kallar för Vectormator.

Pixelmator Pro för Mac OS kommer senare i höst. Kanske väntar de in Apples lansering av kommande Mac OS High Sierra?

Vad tycker du?

Använder du Pixelmator? Vad säger du om nyheterna? Eller blir du kanske nu riktigt sugen på att byta upp dig från Apples inbyggda Bilder?

Berätta mer i kommentarerna!

Kommentarer
1 svar

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!