Säg hej till Pixelmator Pro

Nu är teamet bakom Pixelmator redo att visa upp sin nya app. Den heter Pixelmator Pro och presenteras som världens mest innovativa bildredigeringsapp.

Bildredigeringsverktyget Pixelmator har länge varit en favorit hos både Mac- och IOS-användare som ett alternativ till Adobe Photoshop. I juni avslöjade utvecklarna att de under flera år arbetat på en ny app och nu är de redo att berätta mer.

Pixelmator Pro är namnet på deras nästa app och de beskriver den som "världens mest innovativa bildredigeringsapp". Med Pixelmator Pro har de tänkt om hur redigeringsflödet ser ut och förenklat verktygen och tillsatt maskininlärning för att ge en ännu mer kraftfull app som samtidigt är mer intuitiv och enklare att använda.

Pixelmator Pro är en fullmatad bildredigerare, men det är enligt utvecklarna bara början. På deras webbsida ger de förhandstittar på annat som är på gång. Det kommer att komma en Ipad-version av appen och de planerar också en egen app för att redigera vektorgrafik de kallar för Vectormator.

Pixelmator Pro för Mac OS kommer senare i höst. Kanske väntar de in Apples lansering av kommande Mac OS High Sierra?

Vad tycker du?

Använder du Pixelmator? Vad säger du om nyheterna? Eller blir du kanske nu riktigt sugen på att byta upp dig från Apples inbyggda Bilder?

Berätta mer i kommentarerna!

Kommentarer
1 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.