Säg hej till Pixelmator Pro

Nu är teamet bakom Pixelmator redo att visa upp sin nya app. Den heter Pixelmator Pro och presenteras som världens mest innovativa bildredigeringsapp.

Bildredigeringsverktyget Pixelmator har länge varit en favorit hos både Mac- och IOS-användare som ett alternativ till Adobe Photoshop. I juni avslöjade utvecklarna att de under flera år arbetat på en ny app och nu är de redo att berätta mer.

Pixelmator Pro är namnet på deras nästa app och de beskriver den som "världens mest innovativa bildredigeringsapp". Med Pixelmator Pro har de tänkt om hur redigeringsflödet ser ut och förenklat verktygen och tillsatt maskininlärning för att ge en ännu mer kraftfull app som samtidigt är mer intuitiv och enklare att använda.

Pixelmator Pro är en fullmatad bildredigerare, men det är enligt utvecklarna bara början. På deras webbsida ger de förhandstittar på annat som är på gång. Det kommer att komma en Ipad-version av appen och de planerar också en egen app för att redigera vektorgrafik de kallar för Vectormator.

Pixelmator Pro för Mac OS kommer senare i höst. Kanske väntar de in Apples lansering av kommande Mac OS High Sierra?

Vad tycker du?

Använder du Pixelmator? Vad säger du om nyheterna? Eller blir du kanske nu riktigt sugen på att byta upp dig från Apples inbyggda Bilder?

Berätta mer i kommentarerna!

Kommentarer
1 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.