Säg hej till Pixelmator Pro

Nu är teamet bakom Pixelmator redo att visa upp sin nya app. Den heter Pixelmator Pro och presenteras som världens mest innovativa bildredigeringsapp.

Bildredigeringsverktyget Pixelmator har länge varit en favorit hos både Mac- och IOS-användare som ett alternativ till Adobe Photoshop. I juni avslöjade utvecklarna att de under flera år arbetat på en ny app och nu är de redo att berätta mer.

Pixelmator Pro är namnet på deras nästa app och de beskriver den som "världens mest innovativa bildredigeringsapp". Med Pixelmator Pro har de tänkt om hur redigeringsflödet ser ut och förenklat verktygen och tillsatt maskininlärning för att ge en ännu mer kraftfull app som samtidigt är mer intuitiv och enklare att använda.

Pixelmator Pro är en fullmatad bildredigerare, men det är enligt utvecklarna bara början. På deras webbsida ger de förhandstittar på annat som är på gång. Det kommer att komma en Ipad-version av appen och de planerar också en egen app för att redigera vektorgrafik de kallar för Vectormator.

Pixelmator Pro för Mac OS kommer senare i höst. Kanske väntar de in Apples lansering av kommande Mac OS High Sierra?

Vad tycker du?

Använder du Pixelmator? Vad säger du om nyheterna? Eller blir du kanske nu riktigt sugen på att byta upp dig från Apples inbyggda Bilder?

Berätta mer i kommentarerna!

Kommentarer
1 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.