Quiz: Vad kan du om Apples mer udda produkter och tjänster?

Torsdagar betyder bara en sak för oss nu för tiden och det är quiz! I veckans quiz tar vi oss an Apples mer udda produkter och tjänster. Hur många rätt får du?

Hoppas du har pluggat på ordentligt inför den här veckans test, för nu lämnar vi den välkända Iphone och ger oss in bland Apples mer udda produkter och tjänster. Kom nu inte och säg att du inte känt till veckans ämne, det har vi (som alltid) i god tid annonserat via en lapp i det låsta skåpet längst in i vårt förråd.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Numera kan vi få ut lite bättre statistik kring hur det har gått för er som gjort torsdagsquizet, så nästa vecka kommer vi att återkomma med en sammanställning av den här veckans quiz.

Lycka till! Glöm inte att berätta hur det gick för dig i kommentarerna nedan!

Skriven av Ida Blix

E-legitimationen Bank ID används motvilligt av oss här på 99. 68 procent skulle nog gärna byta om det fanns alternativ medan endast 23 procent tycker det är en fantastisk tjänst.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.