Quiz: Vad kan du om Apples mer udda produkter och tjänster?

Torsdagar betyder bara en sak för oss nu för tiden och det är quiz! I veckans quiz tar vi oss an Apples mer udda produkter och tjänster. Hur många rätt får du?

Hoppas du har pluggat på ordentligt inför den här veckans test, för nu lämnar vi den välkända Iphone och ger oss in bland Apples mer udda produkter och tjänster. Kom nu inte och säg att du inte känt till veckans ämne, det har vi (som alltid) i god tid annonserat via en lapp i det låsta skåpet längst in i vårt förråd.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Numera kan vi få ut lite bättre statistik kring hur det har gått för er som gjort torsdagsquizet, så nästa vecka kommer vi att återkomma med en sammanställning av den här veckans quiz.

Lycka till! Glöm inte att berätta hur det gick för dig i kommentarerna nedan!

Skriven av Ida Blix

Det blir att prata lokalspråk med Google Assistant under 2018. Mjukvarujätten bekräftar en utrullning till flera länder de närmaste månaderna, däribland Sverige.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).