Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Quiz: Vad kan du om Apples mer udda produkter och tjänster?

Torsdagar betyder bara en sak för oss nu för tiden och det är quiz! I veckans quiz tar vi oss an Apples mer udda produkter och tjänster. Hur många rätt får du?

Hoppas du har pluggat på ordentligt inför den här veckans test, för nu lämnar vi den välkända Iphone och ger oss in bland Apples mer udda produkter och tjänster. Kom nu inte och säg att du inte känt till veckans ämne, det har vi (som alltid) i god tid annonserat via en lapp i det låsta skåpet längst in i vårt förråd.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Numera kan vi få ut lite bättre statistik kring hur det har gått för er som gjort torsdagsquizet, så nästa vecka kommer vi att återkomma med en sammanställning av den här veckans quiz.

Lycka till! Glöm inte att berätta hur det gick för dig i kommentarerna nedan!

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.