Parkera en Tesla på uppfarten med AR Kit

Hur skulle det kännas att parkera en Tesla Model 3 på din uppfart? När IOS 11 släpps skulle du kunna prova det gratis med hjälp av AR Kit.

Apple presenterade i somras det nya IOS-ramverket för förstärkt verklighet, AR Kit. Sedan dess har utvecklare släppt alla möjliga videoklipp som demonstrerar vad som är möjligt.

Den här veckans fredagsvideo visar hur du med en IOS-enhet (tack vare AR Kit) kan provparkera en Tesla hemma på uppfarten. Läckert eller hur? När du ändå har bilen där kan du passa på att prova vilken färg som skulle göra sig bäst mot husfasaden.

Tror du att du kommer använda något AR Kit-relaterat senare i höst? Berätta i kommentarerna.

Ha en fin fredag!

Kommentarer
2 svar

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).