Parkera en Tesla på uppfarten med AR Kit

Hur skulle det kännas att parkera en Tesla Model 3 på din uppfart? När IOS 11 släpps skulle du kunna prova det gratis med hjälp av AR Kit.

Apple presenterade i somras det nya IOS-ramverket för förstärkt verklighet, AR Kit. Sedan dess har utvecklare släppt alla möjliga videoklipp som demonstrerar vad som är möjligt.

Den här veckans fredagsvideo visar hur du med en IOS-enhet (tack vare AR Kit) kan provparkera en Tesla hemma på uppfarten. Läckert eller hur? När du ändå har bilen där kan du passa på att prova vilken färg som skulle göra sig bäst mot husfasaden.

Tror du att du kommer använda något AR Kit-relaterat senare i höst? Berätta i kommentarerna.

Ha en fin fredag!

Kommentarer
2 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.