Microsoft släpper Office 365 toolbar för Mac OS

Microsoft släpper ett menyradsprogram till Mac OS för Office 365-användare.

Mjukvarujätten Microsoft släpper nu My Workspace, ett menyradsprogram för Mac OS som hjälper flitiga Office 365-användare. Programmet är ett resultat från Microsofts satsning Garage där de uppmuntrar anställda att tillverka appar när de har tid över.

Menyradsprogrammet fungerar likt Dropbox eller Onenote och ger dig en lista över nyligen använda filer och det går också att fästa viktiga filer överst. Det finns genvägar till populära Office 365-inställningar och det går att få en överblick av kalendern så du kan hoppa in i SKype-möten eller svara på inbjudningar.

My Workspace är gratis och finns att ladda ner nu.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).