Microsoft släpper Office 365 toolbar för Mac OS

Microsoft släpper ett menyradsprogram till Mac OS för Office 365-användare.

Mjukvarujätten Microsoft släpper nu My Workspace, ett menyradsprogram för Mac OS som hjälper flitiga Office 365-användare. Programmet är ett resultat från Microsofts satsning Garage där de uppmuntrar anställda att tillverka appar när de har tid över.

Menyradsprogrammet fungerar likt Dropbox eller Onenote och ger dig en lista över nyligen använda filer och det går också att fästa viktiga filer överst. Det finns genvägar till populära Office 365-inställningar och det går att få en överblick av kalendern så du kan hoppa in i SKype-möten eller svara på inbjudningar.

My Workspace är gratis och finns att ladda ner nu.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.