Apple kan presentera nya Airpods

Redan ikväll kan vi få ett par nya Airpods att inhandla, men det rör sig om en mindre uppdatering.

Efter helgens stora IOS 11-läcka har det dykt upp uppgifter om att Apple har ett par nya Airpods redo för handeln. Hörlurarna har sedan lanseringen haft lång leveranstid, som dock minskat nu på senare tid.

Enligt utvecklaren Steve Troughton-Smith kommer de nya Airpod-lurarna att se ungefär likadana ut som den nuvarande modellen. De är vita och ligger i en vit liten laddningsbox. Det finns egentligen bara en tydlig skillnad och det är att den lilla LED som visar laddningsstatus har flyttat från insidan av lådan till utsidan.

Skriven av Ida Blix

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!