Apple kan presentera nya Airpods

Redan ikväll kan vi få ett par nya Airpods att inhandla, men det rör sig om en mindre uppdatering.

Efter helgens stora IOS 11-läcka har det dykt upp uppgifter om att Apple har ett par nya Airpods redo för handeln. Hörlurarna har sedan lanseringen haft lång leveranstid, som dock minskat nu på senare tid.

Enligt utvecklaren Steve Troughton-Smith kommer de nya Airpod-lurarna att se ungefär likadana ut som den nuvarande modellen. De är vita och ligger i en vit liten laddningsbox. Det finns egentligen bara en tydlig skillnad och det är att den lilla LED som visar laddningsstatus har flyttat från insidan av lådan till utsidan.

Skriven av Ida Blix

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Apples nya högeffektiva bildformat sparar dig utrymme, men är inte kompatibelt med allt och att konvertera stora mängder bilder tar tid. Denna snabbguide gör processen snabb och enkel.