Apple Store nere inför kvällens event

Som vanligt har Apple nu plockat ned sin nätbutik inför kvällens event. Efter eventet kommer den tillbaka uppdaterad med alla nya produkter.

Apple har nu plockat ned sin nätbutik inför kvällens event. Om tidigare event är något att gå efter kommer butiken tillbaka när Tim Cook och gänget lämnar scenen, uppdaterad med alla nya produkter och programvaror som visats upp under kvällen.

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).