Itunes 12.7 tar bort IOS App Store

En välkommen nyhet som inte fick någon tid på scenen igår hör till Itunes. En ny uppdatering är släppt som tar bort App Store. Programmet ska nu fokusera på musik, filmer, tv-serier och annan media.

Nu finns Itunes 12.7 att ladda ned och programmet bjuder på en rätt stor och av många mycket välkommen nyhet. Apple har gjort om Itunes så att programmet nu fokuserar enbart på musik, filmer, tv-serier, ljudböcker och poddradio. Appar till din Iphone eller Ipad köps numera direkt i enheterna själva.

Användare som köpt ringsignaler via Itunes kan nu hämta hem dem till telefonen via App Store-appen eller via Inställningar > Ljud och haptik > Ringsignal > Affär.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
22 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.