Itunes 12.7 tar bort IOS App Store

En välkommen nyhet som inte fick någon tid på scenen igår hör till Itunes. En ny uppdatering är släppt som tar bort App Store. Programmet ska nu fokusera på musik, filmer, tv-serier och annan media.

Nu finns Itunes 12.7 att ladda ned och programmet bjuder på en rätt stor och av många mycket välkommen nyhet. Apple har gjort om Itunes så att programmet nu fokuserar enbart på musik, filmer, tv-serier, ljudböcker och poddradio. Appar till din Iphone eller Ipad köps numera direkt i enheterna själva.

Användare som köpt ringsignaler via Itunes kan nu hämta hem dem till telefonen via App Store-appen eller via Inställningar > Ljud och haptik > Ringsignal > Affär.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
22 svar

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.